Ce s-a întâmplat când o fetiță s-a apropiat prea mult de niște hiene. Videoclipul devenit viral

Dan Suta  
înStiri mondene
23/04/2020, 11:54
Ce s-a întâmplat când o fetiță s-a apropiat prea mult de niște hiene. Videoclipul devenit viral
O fetiță se joacă cu mai multe hiene în Zimbabwe. Sursa foto: captură Youtube

Hienele pot fi animale foarte loiale, în ciuda faptului că sunt destul de periculoase și pot ataca cu ușurință omul atunci când le este invadat teritoriul ori sunt extrem de flămânde.

O fetiță din Zimbabwe se joacă nestingherită cu hienele

Un videoclip apărut pe Youtube arată o altă latură a acestor vietăți. O fetiță de doar doi anișori din Zimbabwe a devenit cea mai bună prietenă a puilor de hienă din rezervația naturală unde lucrează tatăl ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Kiki Wolhuter nu are nicio teamă în a se apropia de hiene, animale care trezesc teamă în cei mai mulți dintre noi, asta pentru că nu le-am observat suficient și nu le-am analizat comportamentul în detaliu pentru a ști cum să ne apropiem de ele.

Tatăl fetiței o supraveghează în timp ce aceasta se apropie de acești câini sălbatici

Kim, tatăl micuței care apare în clipul pe care vi-l oferim mai jos, este angajat de ani buni la Rezervația Naturală Sango, în estul statului Zimbabwe, unde a studiat viața și comportamentul hienelor.

Kim spune că hienele sunt creaturi foarte inteligente și chiar dacă nu este el cel care le hrănește, animalele se apropie de fiecare dată când îl văd pentru că au nevoie de afecțiune și vor să se joace.

Bărbatul de 61 de ani a decis să îi prezinte copilei de doi anișori clanul de hiene din rezervație, având mari emoții pentru că nu știa cum vor reacționa animalele.

Kiki se joacă cu hienele sub supravegherea tatălui ei, dar și sub ochii vigilenți ai părinților micilor hiene.

Kim spune că hienele au o faimă negativă din mai multe cauze, chiar și cele comerciale. Acesta a dat exemplul filmului „Regele Leu”, unde hienele sunt prezentate destul de diferit față de cum se comportă ele în realitate.

De altfel, cei care au reușit să îmblânzească hiene au declarat apoi că sunt cele mai afectuoase și prietenoase animale pe care le-au întâlnit și că pentru a închega o legătură cu acestea, trebuie doar să știi cum să faci primul pas.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×