Fetița Elenei Băsescu tocmai a împlinit 3 luni! Cum arată Anastasia

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/09/2018, 20:59
Fetița Elenei Băsescu tocmai a împlinit 3 luni! Cum arată Anastasia GALERIE FOTO
Fetița Elenei Băsescu tocmai a împlinit 3 luni! Cum arată Anastasia?

Fetița Elenei Băsescu tocmai a împlinit 3 luni! Cum arată Anastasia? Elena Băsescu se poate mândri cu o familie mare. Nu demult, cel de-al treilea copil al Elenei și-a făcut apariția. Aceasta a născut pe data de 4 iunie o fetiță frumoasă și sănătoasă. Mezina fostului președinte al României trăiește aucum o poveste de dragoste superbă și are parte de cele mai frumoase clipe din viața ei.

Citește și: Delia a ironizat-o pe Elena Udrea pe scena de la „Cerbul de Aur”!

Citește și: Valentina Pelinel este însărcinată pentru a doua oară?!

Fetița Elenei Băsescu tocmai a împlinit 3 luni! Cum arată Anastasia?

Elena Basescu o sarbatoreste pe cea mai mica a familiei
Fetița Elenei Băsescu tocmai a împlinit 3 luni! Cum arată Anastasia?

Elena Băsescu i-a uimit pe toți cu apariția celui de-al trilea copil, mai ales după desărțirea sa de Bogdan Ionescu, tatăl celorlalți doi copii ai săi. Cei doi au divorțat în toamna anului 2016. Mulți îl știu pe logodnicul ei drept ”Tomată”, însă numele lui adevărat este Cătălin Gheorghe. Povestea de dragoste dintre Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe a început în vara anului trecut. Părinții lui Catalin Gheorghe se pare că ar avea o situație financiară foarte bună, cu toate acestea a avut propriile afaceri. Acesta a început cu o pizzerie și o shaormerie, de aici și porecla sa ”Tomată”. Cătălin și Elena Băsescu are 26 de ani, iar Elena are 38, cu toate acestea, vârsta nu i-a făcut să nu încerce să fie fericiți. Relația lor decurge normal, iar ei sunt fericiții părinți a unei fetițe care tocmai a împlinit 3 luni.

Naștere Elena Băsescu

Mezina lui Traian Băsescu a născut de curând cel de-al trilea copil, prin cezariană. Anastasia a venit pe lume cu puțin înainte de ora 8 și a avut 3.77 kg și 53 de centimetri la naștere. Elena Băsesccu a încercat să țină secretă data nașterii, dar bunicul, Trian Băsescu, nu s-a putut abține.

„Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4 (n.r. iunie) pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă.Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia (ceilalți doi copii ai Elenei n.r), asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (cei mici – n.r). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, a declarat Traian Băsescu. Vedeta mai are doi copii din căsătoria pe care a avut-o cu Syda, un băiat și o fetiță, care au rămas în custodia Elenei Băsescu. Cei doi au luat-o pe drumuri diferite, iar fostul sot al mezinei fostului președinte are acum o altă relație.

Primele declarații despre sarcină

„Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. ? În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a afirmat Elena Băsescu pentru a confrima zvonurile.

„Mărturisesc că am superstiţii. Nu am făcut pregătiri înainte de acest moment, pentru că am păstrat, de la Sofia şi Traian Junior, mobilierul şi accesoriile necesare. Oricum, la câtă bucurie a adus acest copil şi în familia mea, şi în familia lui Cătălin, cu siguranţă nu-i va lipsi nimic. (…) Sofia şi Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relaţia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea şi un echilibru perfect în familie: doi băieţei, şi două fetiţe, având în vedere că Ioana are un băieţel de trei ani.”, a declarat Eba.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×