Fetița din Petroșani a fost găsită, după o săptămână: FOTO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/11/2018, 10:26
Fetița din Petroșani a fost găsită, după o săptămână: FOTO
Delia, fetița din Petroșani, a fost găsită!

Fetița din Petroșani dată dispărută, a fost găsită! Copila în vârstă de 7 ani a fost se afla la doar la 12 kilometri distanță de casă, în seara de miercuri, 7 noiembrie. Aceasta se afla într-un cămin dezafectat. După o săptămână de căutări intensive, micuța a fost găsită teafără, fără semne care ar putea indica agresiuni sau abuzuri suferite de aceasta.

Oamenii legii au descoperit modul în care copilul a ajuns să plece din propria locuință, și să se ascundă zile întregi. Oamenii legii din Hunedoara au înfăptuit un dosar penal pe numele bărbatului de 44 de ani, cu acuzația de privare de libertate în mod ilegal.

Fetița din Petroșani, găsită după o săptămână!

Delia a adus griji teribile familiei, fiind dispărută o săptămână de zile. Din păcate, aceasta a fost convinsă de un bărbat în vârstă de 44 de ani să plece cu el. Acesta i-a spus că dorește să-i ofere de pomană, motiv pentru care a luat-o, și s-a îndreptat spre un cimitir din localitate.

Delia, în locul în care a fost găsită
Delia, în locul în care a fost găsită

Uimitor a fost faptul că bărbatul era o cunoștință a familiei Deliei. „În cursul nopţii, în urma activităţilor investigative si de căutare, poliţiştii au găsit fetiţa de de 7 ani, dispărută în data de 1 noiembrie a.c., din Petroşani. Aceasta a se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din faţa blocului”, au specificat oamenii legii. Delia Gabriela Dorobanțu a dispărut din fața blocului, și cu toate că dispăruse de 5 zile, familia a sesizat polițiștilor abia atunci.

„Totodată, a fost sesizată Autoritatea de Protecţie a Copilului, pentru efectuarea unei achete sociale. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de la lângă Judecătoria Petroşani. La căutări (in localităţile Văii Jiului) au participat peste 50 de poliţişti, jandarmi si poliţişti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale. Fetita se afla în urmărire naţională din data de 5 noiembrie a.c., după ce, în data de 4 noiembrie a.c., dispariţia acesteia a fost reclamată la Poliţia Municipiului Petroşani de tatăl acesteia, aflat în municipiul Timişoara”, transmite IPJ Hunedoara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×