Roxana, fetița care și-a dorit doar ”piure cu carne”, a primit o surpriză emoționantă!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/11/2018, 16:15
Roxana, fetița care și-a dorit doar ”piure cu carne”, a primit o surpriză emoționantă! GALERIE FOTO
Roxana, fetița care își dorea doar ”piure cu cartofi”, a avut parte de o surpriză emoționantă

Roxana, fetița care și-a dorit doar un simplu ”piure cu carne”, a primit o surpriză emoționantă! Povestea de viață a unora ne lasă fără suflare și lacrimi, însă, ce se întâmplă când un copil are o asemenea poveste în amintirile sale? Se pare că, un grup de oameni, care au văzut suferința copilei, au dat o mână de ajutor fetiței care și-a dorit doar ”piure cu carne”. Care este povestea ei? Pe scurt, Roxana are o familie mare, formată din patru frați, un tată care își mai dorește încă o zi de viață, fiind și imobilizat la pat și o mamă care are grijă de toți și de toate. Toți trăiesc din ajutorul social și alocațiile primite de cei mici.

Acum, perioada de chin a mamei, care ducea tot greul, s-a terminat. Cu ajutorul celor de la știrileprotv.ro, povestea lor de viață a devenit vizibilă, iar oamenii au sărit în ajutorul lor, fiecare cum a putut. De asemenea, acestora, cu ajutorul Casa Share, vor avea și o casă nouă pe care o pot umple cu fericire.

Roxana, fetița care voia doar ”piiure cu carne” a primit o surpriza emotionantă
Planul casei pe care o vor avea Roxana și familia ei

Roxana, fetița care și-a dorit doar ”piure cu carne”, a primit o surpriză emoționantă!

O dată ce le-au făcut publică povestea pe contul lor de Facebook, au inserat câteva imagini, alături de câteva fotografii și un mesaj. ”Asta înseamnă pentru mine o Sărbătoare: să NU lași un copil flămând! Roxana voia să mânânce pâine cu piure și biscuiți! O să primească mai mul: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu!!! Luni săpăm fundația la Casa Share 19”, a anunțat asociația Casa Share.

Roxana, fetița care voia doar ”piiure cu carne” a primit o surpriza emotionantă
Darurile primite de la oameni cu sfulet care au sărit în ajutorul Roxanei, fetița care voia doar ”piure cu carne”

Însă, surpriza emoționantă despre care vorbeam în titlu este o vizită la castelul Bran. Câțiva dascăli din școala Moeciu de Jos, Brașov, i-au oferit ei și familiei ei, o călătorie scurtă plină de drumeții prin împreujurimi și parcul de dinozauri din Râșnov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×