Fetele lui Mădălin Ionescu se înțeleg de minune, deși sunt surori vitrege. Imagine emoționantă cu Petra și Ștefania

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/10/2019, 10:22
Fetele lui Mădălin Ionescu se înțeleg de minune, deși sunt surori vitrege. Imagine emoționantă cu Petra și Ștefania
Fetele lui Mădălin Ionescu au o relație specială. Sursa foto: Facebook Cristina Șișcanu, viva.ro

Fetele lui Mădălin Ionescu se înțeleg de minune, chiar dacă sunt surori vitrege. Petra și Ștefania au același tată, dar mame diferite. Recent, Cristina Șișcanu, actuala parteneră a lui Mădălin, mama micuței Petra, a postat un videoclip cu cele două fete, care s-au revăzut după o perioadă în care au fost despărțite.

Fetele lui Mădălin Ionescu se înțeleg de minune

În videoclipul postat pe Facebook de Cristina Șișcanu, Ștefania, cea mare, o ia în brațe pe Petra. Fetița rezultată din rodul iubirii dintre Cristina și Mădălin are lipici la toată lumea. Zâmbetul candid și părul ei cârlionțat cuceresc pe toată lumea de la primul contact cu ea. Ștefania pare să fie topită de surioara ei vitregă, pe care o ia în brațe și o învârte de drag ce îi e.

Mădălin mai are un băiat pe nume Filip, care, din nefericire are serioase probleme de sănătate. Prezentatorul de televiziune a vorbit despre cât de greu îi este să îl ajute pe băiat, care are nevoie de îngrijiri și atenție speciale.

fetele lui mădălin ionescu
Fetele lui Mădălin Ionescu, două prințese! Sursa foto: Facebook Cristina Șișcanu

Mădălin mai are un băiat, Filip, care are o soartă crudă

„El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat…”, a spus recent Mădălin Ionescu, scrie libertatea.ro.

„Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, a mai spus Mădălin despre Filip.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×