Festivalul Toamnei din Mizil, care a costat 80.000 de lei, a avut un singur spectator

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/10/2019, 21:19
Festivalul Toamnei din Mizil, care a costat 80.000 de lei, a avut un singur spectator GALERIE FOTO
Festivalul Toamnei din Mizil a strâns un singur spectator. Sursa foto: observator.ro

Festivalul Toamnei din Mizil, organizat în weekend, a ajuns cunoscut în toată țara, după ce o fotografie a lăsat să se vadă dezastrul organizat de primărie cu 80 de mii de lei! În prima seară de festival a luat parte un singur spectator! Fotografia cu spectatorul de la Festivalul Toamnei din Mizil s-a viralizat!

Festivalul Toamnei din Mizil a strâns un singur spectator

Primăria oraşului Mizil a organizat, în perioada 4-6 octombrie 2019, Festivalul Toamnei, însă evenimentul s-a dovedit a fi complet eşuat încă din prima seară. Poate din cauza frigului de afară sau poate pentru că festivalul a fost organizat pe stadion, nu în centru unde s-a ținut în ultimii ani, oamenii nu au participat la festival.

Autorităţile au dat vina pe frigul de afară, dar şi pe faptul că, în prima seară, Festivalul Toamnei nu este chiar foarte interesant. Pe scena festivalului au urcat în prima seară copiii de la Casa de Cultură care au susținut recitaluri.

Festivalul Toamnei din Mizil a strâns un singur spectator
Festivalul Toamnei din Mizil a strâns un singur spectator, in prima seara. Situatia s-a schimbat in celelalte doua zile. Sursa foto: observator.ro

Festivalul Toamnei din Mizil a costat 80 de mii de lei

Spectatorul din prima seară s-a prezentat la festival cu o pungă de plastic în mână. Bărbatul a urmărit preţ de câteva minute concertul însoţit de un joc de lumini, iar apoi s-a îndreptat spre casă. Primăria Mizil a cheltuit aproximativ 80.000 de lei pe Festivalul Toamnei, dintre care 18.700 de lei au venit din sponsorizări, iar 61.300 de lei din veniturile proprii ale primăriei.

Situația se pare că s-a remediat ușor în următoarele două seri de spectacol, când pe scenă au urcat AS sau Cristian Rizescu, dar și Voltaj și Alex Velea. Atunci, sute de oameni au luat parte la petrecerea organizată de primărie.

”Vreau să vă spun că vineri seara nu a fost program. De fapt, au cântat și au fost copii la casa de cultură, am zis să le dăm și lor șansa de a se produce pe scenă. Iar imaginile respective sunt filmate la ora 21.00-22.00, când nu mai era nimeni. A fost frig, ploua… Sâmbătă și duminică seară au fost adevăratele spectacole, cu câte 2.000 de oameni. Îmi pare rău că nu am poze la îndemână, dar o să vi le trimit”, a declarat primarul Silviu Negraru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×