Festivalul Spotlight, amânat din cauza pandemiei cu coronavirus: ” Ținem la siguranța spectatorilor noștri”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/03/2020, 19:54
Festivalul Spotlight, amânat din cauza pandemiei cu coronavirus: ” Ținem la siguranța spectatorilor noștri”
Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii, amânat pentru toamnă din cauza coronavirusului. Sursa foto: captură video Youtube

Organizatorii Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii au anunțat în urmă cu puțin timp că ediția de anul acesta care trebuia să aibă loc în perioada 23- 26 aprilie a fost amânată pentru o dată ulterioară. Decizia a fost luată având în vedere criza prin care trece țara noastră din cauza coronavirusului.

Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii, amânat pentru toamnă din cauza COVID-19

În ultima perioadă tot mai multe vedete și-au anulat evenimentele pe care le aveau programate în afara granițelor țării și nu numai. Printre artiștii care au renunțat să mai urce pe scenă de teama coronavirusului se numără Andra, Fuego, dar și mai mulți cântăreți de manele.

Recent, organizatorii Spotlight au ajuns la aceeași concluzie și au amânat festivalul pentru o dată ulterioară, tot de teama pandemiei care a luat amploare în ultima vreme. Prin urmare, ediția a șasea a Festivalului Internațional al Luminii a fost reprogramat pentru o dată când telespectatorii se vor afla în condiții de maximă siguranță, cel mai probabil în toamnă.

Mesajul organizatorilor Spotlight care anunță amânarea festivalului

„Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii #6 reprogramat în toamnă. În urma măsurilor de sănătate publică privind prevenirea riscului de răspândire a virusului SARS-COV-2, ediția din acest an a Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii, programată pentru perioada 23-26 aprilie, se amână pentru sezonul de toamnă.

Ținem la siguranța spectatorilor noștri așa că facem tot posibilul să ne asigurăm că ediția din acest an a festivalului se va desfășura în condiții depline de siguranță.

Mulțumim pentru înțelegere și ne vedem în toamnă la București cu noi experiențe artistice bazate pe tehnologia luminii și instalații interactive.

Urmăriți-ne pe pagina noastră de Facebook și pe arcub.ro pentru update-uri privind perioada de desfășurare a Spotlight 2020! Multă sănătate și ne revedem curând!”, este mesajul integral postat de organizatori pe pagina de Facebook.

Festivalul Luminii adună în fiecare an peste 500.000 de spectatori care iau parte la un joc spectaculos de lumini fiind unul dintre cele mai populare festivaluri în aer liber din București. Participanții au ocazia să observe pe clădiri istorice și locuri iconice imagini captivante cu ajutorul tehnologiilor luminii.

Tema abordată anul acesta este „Lumi Paralele//Parallel Worlds” și timp de 4 zile artiști din țara nostră, dar și din străinătate au ocazia să-și expună „cele mai inovative proiecte care permit spectatorilor să acceseze lumi paralele ce îi vor scoate complet din spațiul în care se află și le vor deschide ochii către dimensiuni și viziuni noi”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×