Fernando de la Caransebeș a murit! Trăiască ”Fratele Florin”!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/07/2018, 13:04
Fernando de la Caransebeș a murit! Trăiască ”Fratele Florin”! GALERIE FOTO
Fernando de la Caransebeș a murit și a înviat!

Fernando de la Caransebeș s-a făcut băiat de casă, cu frica lui Dumnezeu! Artistul parodiat de actorul Mihai Bendeac spune chiar că a renunțat la… cariera sa muzicală! Nici măcar nu mai este Fernando de la Caransebeș. Acum îl cheamă ”fratele Florin”, după ce a murit și a înviat! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Eram un om foarte obraznic in stilul meu de a canta, de a face lucrurile. Nu intelegeam, eram departe de adevar. Adevarul este Isus Hristos care a murit pe cruce la Golgota pentru mine si pentru tine si pentru noi toti. (…) In Biblie cantaretii sunt numiti „leviti”. Cantaretii vor fi cei mai pedepsiti. E pacat mare sa faci asta. Am avut de multe ori chemare, ma duceam la biserica. Sunt prooroci care mi-au spus ‘Diavolii vor sa iti ia viata”, a declarat el.

Citește și Video! Cristi din Banat recidivează! Ce hit șocant a scos și cum s-a lăsat filmat!

Citește și CE ONOARE A fost desemnată vedeta cu cel mai sexy posterior din lume! Dar să vezi cum arată fără haine 

Fernando de la Caransebes a murit și a înviat

”Fratele Florin” a povestit în detaliu despe experiența care l-a făcut să își schimbe viața în totalitate, potrivit wowbiz.ro„Eu beam multa cafea si suc. Toata lumea imi spunea ca o sa fac infarct. Acum cateva luni, pe la 3 noaptea, am simtit ca imi bate inima mai tare. Si am iesit din corp. Mi-am vazut corpul. In momentul ala am stiut ca am murit. Am inceput sa plang, stiam ca nu o sa imi mai vad parintii niciodata. Am incercat sa intru in corpul meu inapoi. Stiam ca urmeaza un tunel. Simteam. Si incercam sa fug, sa nu ma prinda nimeni. In timpul asta mi s-au aratat fapte, oameni care semanau cu mine, care faceau greselile pe care le-am facut eu. La un moment dat m-au prins doua persoane. Nu le-am vazut, doar le-am simtit. Erau fiinte, nu stiu ce erau, demoni probabil. Si au zis ‘Hai sa te bagam in Iad sa vezi cum e’ si eu tipam ca nu vreau sa intru. Erau doua tunele, celalalt era Raiul. In mijlocul lor era un cuptor si erau carbuni si m-au bagat cu picioarele in carbuni si m-au chinuit acolo pentru pacatele mele. Tipam si ma rugam. ‘Nu mai fac aia, nu mai fac aia, promit ca nu mai fac, dar de casatorit ma casatoresc’. Eram constient ca am murit. Mai constient ca acuma. Cand am iesit au spus ‘Lasati-l pe asta ca urmeaza altul’. Era Duhul Sfant. Nu a confirmat ca o sa ma lase sa ma intorc in corp, doar au zis ‘Lasati-l in asteptare’. Si m-au aruncat si m-am trezit in corp”, a povestit Fernando de la Caransebes.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×