Fericire mare în familia Elenei Gheorghe! Sora cântăreței a născut o fetiță!

Ana Ioana   
în Stiri mondene
21/08/2018, 17:53
Fericire mare în familia Elenei Gheorghe! Sora cântăreței a născut o fetiță!

Fericire mare în familia Elenei Gheorghe! Sora cântăreței a născut o fetiță! Ana Gheorghe, sora vedetei, a adus pe lume o fetiță. Familia Elenei Gheorghe s-a mărit cu încă un membru. Sora Elenei, Ana, a adus pe lume o fetiță care a primit nota 10 din partea medicilor.

Ana Pârvulescu a nascut de curând o fetiță. Se pare că micuța a urlat foarte tare la naștere, dovadă că are plămânii puternici, așa cum se spune. Poate când va crește își va moșteni mătușa în domeniul muzical. Micuța a primit nota 10 la naștere din partea medicilor.

Citeşte şi: Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea

Citeşte şi: Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a fugit în Costa Rica

Fericire mare în familia Elenei Gheorghe! Sora cântăreței a născut o fetiță!

Ana Pârvulescu a născut astăzi o fetiță sănătoasă. Aceasta a avut la naștere 2550 de grame și 46 de centimetri. Micuța se va numi Ania, exact cum îi este pe plac mămicii. Deja este foarte iubită de ăntraga familie. Cu toții se află la spital, pentru a o admira.
„Sunt fericita, emotionata, am fost acolo, in sala de operatii, atunci cand a venit cea mica, am vazut tot,am auzit primul sunet al copilului. Ii multumesc lui Dumnezeu ca fetita este sanatoasa. Ana se simte bine. Am fost binecuvantati cu acesta printesa”, a declarat mama Elenei, Mărioara Man.
Ania, abia venită pe lume, este extrem de îndrăgită de membri familiei. Micuța trebuia să se nască abia peste două săptămâni, după cum se preconiza.

Copiii Elenei Gheorghe

Cântăreața este și ea mamă a 2 copii, un băieței și o fetiță. Odată ce în viașa artistei a apărut și un al doilea copil, o fetiță,grijile au devenit și mai mari. Una din griji este ca Nicholas, în vârstă de 6 ani, să nu devină gelos pe surioara lui. Cântăreața spune că a reușit până acum să preîntâmpine acest gen de probleme.
„Se înțeleg foarte bine, în limita vocabularului, pentru că Amelie e încă bebeluș. Nicolas o înțelege. Chiar ne traduce ce vrea să spună. E foarte drăguță relația lor, mă bucur din suflet că s-au atașat unul de celălalt. Lui Amelie îi plac foarte mult copiii, iar când începe el cu giumbușlucurile lui, ea e pe spate”, a spus aceasta.

„Deocamdată, nu am avut probleme de genul acesta. Am încercat să gestionăm situația și cred că ne-a ieșit, sper să fie așa și mai încolo. Am făcut tot posibilul să le dăm la fel de multă atenție. Când mami e cu unul, tati e cu celălalt și tot așa”, a mai menţionat vedeta.

Elena Gheorghe a povestit deseori despre relația pe care o are cu mama soacră. Artista a mărturisit că mama soțului ei i-a fost alături încă de când a adus pe lume primul copil. Se pare că femeia se implică total în creșterea nepoților. Interpreta a apelat de câte ori a avut nevoie la ajutorul unei bone, chiar aceeași care a avut nevoie de ea. A avut nevoie de ajutor din cauza numeroaselor concerte pe care le are, weekend de weekend. În rest, Elena încearcă să stea cât mai multă vreme vreme alături de copiii săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×