Femeie împușcată de două ori de polițiști, în Argeș! Ce s-a întâmplat!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/07/2018, 09:40
Femeie împușcată de două ori de polițiști, în Argeș! Ce s-a întâmplat!
Femeie impuscata de politisti, in judetul Arges.

Femeie împușcată de două ori, în județul Argeș! Polițiștii au încercat să oprească un autoturism, însă șoferul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, așa că oamenii legii au început o urmărire ca în filme, pe străzile comunei Bârla!

Polițiștii au deschis focul asupra mașinii, iar șoferul a oprit, într-un final. După imobilizarea șoferului, oamenii legii au găsit pe scaunul pasagerului o tânără rănită, în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost transportată de urgență la spital. Medicii au constatat că femeia a fost atinsă de două ori de gloanțele polițiștilor și au operat-o, fiind acum în afara oricărui pericol.

Citește și Mii de șoferi vor primi înapoi banii pe amenzi! Greșeala polițiștilor! 

Citește și Profesoară snopită în bătaie, chiar în fața elevilor! Motivul i-a lăsat cu gura căscată pe polițiști! 

Femeia împușcată de două ori de polițiști, operată de urgență

„Întrucât existau indicii că bărbatul ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, l-au somat din nou pe şofer să oprească, după care unul dintre poliţişti a executat două focuri de avertisment în plan vertical şi încă patru asupra autoturismului. Focurile de armă au fost executate într-o zonă fără locuinţe situată între comunele Bârla şi Hârseşti. Autoturismul a fost oprit pe raza comunei Hârseşti, iar conducătorul auto imobilizat. După imobilizarea conducătorului auto, poliţiştii au constatat că o femeie de 31 de ani, pasageră în autoturism prezenta o leziune, aparent uşoară”, se arată într-un comunicat transmis miercuri dimineaţă de Poliţia Vâlcea. Poliţia mai precizează că Parchetul Tribunalului Argeş urmează să verifice modul în care poliţiştii au intervenit în acest caz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×