Profesoară snopită în bătaie, chiar în fața elevilor! Motivul i-a lăsat cu gura căscată pe polițiști!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/06/2018, 14:13
Profesoară snopită în bătaie, chiar în fața elevilor! Motivul i-a lăsat cu gura căscată pe polițiști!
Profesoara batuta in clasa

Incident șocant la o şcoală din comuna Dragoş Vodă! O învăţătoare a fost bătută crunt de mama unuia dintre elevii săi, chiar în fața copiilor! Motivul a fost unul halucinant. Învățătoarea a îndrăznit să-i dea calificativul ”insuficient” copilului agresoarei. Așa că femeia a venit la școală pentru a-i face dreptate fiului său.

„Colega noastră este, în acest moment, traumatizată fizic, după ce i-a fost învineţită faţa şi i s-a smuls păr de pe cap, motiv pentru care a solicitat şi eliberarea certificatului medico-legal. Totodată, vorbim şi de traume psihice, din cauza agresiunii. Este de-a dreptul şocant ce s-a întâmplat în această unitate de învăţământ cu una dintre colegele noastre, care nu a făcut altceva decât să îşi facă meseria. Este un nou caz de violenţă în şcolile din România şi cerem imperativ Ministerului Educaţiei Naţionale să nu-l transforme într-o statistică banală. Solicităm intervenţia instituţiilor abilitate pentru a ancheta acest caz, dar nu este suficient.

Profesoara bătută în clasă își va scoate certificat medico-legal

Avem nevoie de pază în şcoli, altfel, cazurile în care oricine poate intra în unitatea de învăţământ să agreseze cadre didactice sau elevi, o poate face cu mare uşurinţă. În plus, cerem Parlamentului României să urgenteze votarea proiectului de lege prin care cadrul didactic să capete statutul de autoritate publică, ceea ce ar face ca pedepsele pentru agresori să fie mult mai mari şi să descurajeze astfel de comportamente. Dacă nu aplicăm măsuri să descurajăm agresorii, transformăm şcoala într-un loc în care pericolul poate fi la orice pas”, a declarat preşedintele FSLI Simion Hăncescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×