Femeia care i-a făcut pe toți să creadă că Denisa Răducu nu a murit. Apariția stranie de la mormântul manelistei

Andreea Marin   
în Stiri mondene
29/06/2022, 16:43
Femeia care i-a făcut pe toți să creadă că Denisa Răducu nu a murit. Apariția stranie de la mormântul manelistei
Apariția stranie de la mormântul Denisei Răducu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook

O apariție bizară a avut loc la mormântul Denisei Răducu, iar unii dintre fani au crezut că nu văd bine.

Femeia care i-a făcut pe toți să creadă că Denisa Răducu nu a murit

Denisa Răducu a murit în anul 2017, dar o apariție bizară la mormântul acesteia i-a făcut pe fani să se uite de două ori.

Locul de veci al manelistei este încă vizitat de cei care o păstrează în suflet. Dar nu numai familia merge în vizită la mormântul Denisei Răducu, ci și fanii acesteia.

De altfel, o admiratoare a artistei a mers de curând la locul de veci al acesteia și asemănarea izbitoare i-a uluit pe fani.

Unii chiar au crezut că este Denisa Răducu în carne și oase. Asemănarea dintre Mădălina, fana artistei și Denisa Răducu era izbitoare.

Blondă, cu o siluetă suplă, fana Denisei Răducu a creat confuzii, iar fanii chiar au crezut că moartea vedetei a fost un „teatru” și ea este, de fapt, în viață.

„Nu văd bine? E ce văd? E Denisa? În ce țară a fost? Cât teatru”,”Băi, Denisa a murit sau nu?”, „Doamne, ce seamănă!”, „Seamănă enorm de mult”, „Eu la început am crezut că este Denisa” , au fost câteva dintre comentariile lăsate de către fani la postarea de pe Tiktok.

Fana Denisei Răducu la mormântul acesteia
Fana Denisei Răducu la mormântul acesteia. foto: colaj Fanatik

Mama Denisei Răducu, sfâșiată de durere

Mama Denisei Răducu este sfâșiată de durere după moartea fiicei sale. De altfel, aceasta spunea că singurul motiv pentru care mai trăiește după ce fiica ei a murit la doar 27 de ani este să îi facă pomenile, așa cum rânduiește biserica.

„Pentru mine, Denisa nu a murit niciodată, ea doar a plecat în turneu. Trăiesc doar ca să-i împart pomană. Mi se rupe sufletul, atât de dor îmi este de fata mea deșteaptă și cuminte, de îngerul meu…

Atunci când a murit, am început să urlu de durere și mi-au dat niște calmante, apoi îmi venea să joc.

După o săptămână mi-am revenit, dar în fiecare noapte, la ora 12:00, mă duceam la cimitir”, declara mama Denisei Răducu în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×