Sora regretatei Denisa Răducu a dezvăluit ce avea cântăreața în geantă în ziua morții: „Simt că mai bine mă duceam eu”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/12/2019, 16:41
Sora regretatei Denisa Răducu a dezvăluit ce avea cântăreața în geantă în ziua morții: „Simt că mai bine mă duceam eu”
Sora cântăreței Denisa Răducu a dezvăluit ce avea artista în geantă înainte să moară. Sursa foto: captură Youtube Teo Show

Familia cântăreței Denisa Răducu nu se poate obișnui nici acum cu moartea interpretei de manele și muzică de petrecere. Sora acesteia a spus că uneori se gândește la Denisa și o bușește plânsul, ba chiar își zice că ar fi fost mai bine dacă pleca ea acolo sus.

Sora regretatei Denisa Răducu a povestit ce au descoperit părinții ei în geanta vedetei

Adelina a dezvăluit ce avea Denisa Răducu în geantă, în ziua în care fata a murit. Aceasta a declarat pentru wowbiz.ro că sora ei era foarte organizată și preocupată de felul în care arată.

Era mereu îngrijită, iar asta reiese inclusiv din obiectele găsite în geanta vedetei de către părinții ei.

Adelina: „Eu știu că mă veghează de acolo, de sus”

Denisa avea câteva rujuri, o pudră și o pensulă de machiaj, dar și periuța și pasta de dinți, căci artista era obsedată de dantura ei.

Sora regretatei cântărețe spune că parcă a plecat de o eternitate și că momentele fără ea, mai ales în perioada sărbătorilor, sunt foarte complicate.

„Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa…”, a spus Adelina pentru WOWBIZ.
„Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o. Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea”, a continuat Adelina Răducu.
„Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind, stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit. Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor, ne-a făcut să ne despărțim. Dar eu știu că mă veghează de acolo, de Sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă”, a încheiat sora artistei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×