Fata de 18 ani dispărută din Satu Mare a fost găsită moartă. Principalul suspect, prins la vamă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/03/2020, 12:51
Fata de 18 ani dispărută din Satu Mare a fost găsită moartă. Principalul suspect, prins la vamă
Fata de 18 ani dispărută din Satu Mare a fost găsită moartă

Fata dispărută în urmă cu câteva zile din Baia Mare a fost găsită moartă. Principalul suspect în cazul uciderii sale este prietenul fetei, care a fost reținut de polițiști în timp ce încerca să părăsească România.

Fata de 18 ani dispărută din Satu Mare a fost găsită moartă

Andreea Carmen Tătăran, în vârstă de doar 18 ani, a dispărut joi, 5 martie, iar pe data de 9 martie a fost găsită fără suflare.

Cadavrul a fost găsit pe raza localității Dorolț, jud Satu Mare, iar principalul suspect este iubitul fetei. Acesta a fost prins în Vama Petea. Tânărul de 21 de ani a fost reţinut de polițiști noaptea trecută, în timp ce încerca să iasă din țară.

Iubitul fetei, principalul suspect

„În data de 9 martie a fost deschis dosar penal de cercetare pentru infracțiunea de omor fata de o persoana de 21 de ani. În cauză probe rezonabile că omorul s-au petrecut în data de 5 martie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Carmen Tătăran a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, în urmă cu patru zile, și nu s-a mai întors. Tânăra, originară din Satu Mare, locuia cu chirie într-o garsonieră din Baia Mare, aceasta fiind elevă a Colegiului Mihai Eminescu.

Ultima dată, tânăra a fost văzută pe strada Vlad Țepeș din municipiu, iar familia sa a anunţat Poliţia că aceasta nu mai răspundea la telefon și era de negăsit. Oamenii legii au demarat de îndată operaţiunile de căutare a fetei de 18 ani dispărută.

Autorităţile au făcut chiar un apel la populaţie, persoanele care dețin informații despre tânara dispărută fiind rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție. Într-un final, fata a fost găsită moartă, iar iubitul ei este principalul suspect.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×