Familia lui Steve Irwin a salvat zeci de mii de animale în incendiul din Australia. Fiica realizatorului de documentare, cea mai implicată

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 08:38
Familia lui Steve Irwin a salvat zeci de mii de animale în incendiul din Australia. Fiica realizatorului de documentare, cea mai implicată GALERIE FOTO
Familia lui Steve Irwin a salvat zeci de mii de animale în incendiile din Australia. Sursa foto: Instagram

Familia cunoscutului vânător de crocodili, regretatul realizator de documentare Steve Irwin, cinstește memoria iubitorului de animale într-un mod care nu poate să fie decât aplaudat.

Puteți vedea fotografii cu fiica lui Steve Irwin și animalele pe care le-a salvat accesând galeria foto a articolului.

Fiica lui Steve Irwin a salvat, alături de cei dragi, peste 90.000 de animale din incendiu

Fiica lui Steve, Bindi Sue , alături de ceilalți membri ai familiei îmblânzitorului de animale sălbatice, au salvat mii de animale, în special canguri și urși koala, din calea flăcărilor care au cuprins milioane de hectare de vegetație în Australia.

Australia trece în aceste zile prin cea mai complicată perioadă din punct de vedere climatic, o adevărată apocalipsă. Multe specii de animale sunt puse în pericol, iar salvarea acestora este o provocare nu doar pentru cetățenii obișnuiți, ci și pentru pompieri.

Numărul animalelor și al oamenilor morți ar putea crește

Până acum, 20 de oameni și 500 de animale și-au pierdut viața, după ce au fost arse 6 milioane de hectare de pădure.

Specialiștii se tem cî cifra animalelor moarte și a oamenilor ar putea crește în zilele următoare. Incendiile din Australia au devenit o reală amenințare pentru această țară, iar condițiile meteo de vară fierbinte ar putea produce astfel de incendii și în Noua Zeelandă.

Bindi, fiica lui Steve Irwin (ucis de o pisică de mare în urmă cu câțiva ani) a declarat pe Instagram că a reușit, împreună cu ai ei, să salveze în jur de 90.000 de animale din calea flăcărilor.

Celebrul realizator de documentare în savană și în junglă a murit pe 4 septembrie 2006. Nu a fost omorât de crocodili, ci altceva l-a ucis: înțepătura unei pisici de mare.

Mai multe organizații nonguvernamentale printre care și cea deținută de familia Irwin se implică din plin zilele acestea să salveze animalele sălbatice din incendiile australiene.

Bindi a postat mai multe fotografii pe rețeaua de socializare Instagram, acolo unde îi ține la curent pe oameni cu acțiunile pentru salvarea animalelor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×