Familia Cristinei Țopescu, încercată din nou de greutăți. Fratele jurnalistei, în prag de divorț

în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 15:29
Familia Cristinei Țopescu, încercată din nou de greutăți. Fratele jurnalistei, în prag de divorț
În cursul zilei de vineri, Cristi, fratele vitreg al fostei jurnaliste a ajuns la Tribunal. Bărbatul va fi nevoit să se prezinte în instanța de judecată, după ce a aflat că soția lui vrea să divorțeze.

De când regretata Cristina Țopescu s-a stins din viață, necazurile se țin lanț de familia sa. În cursul zilei de vineri, Cristi, fratele vitreg al fostei jurnaliste a ajuns la Tribunal. Bărbatul va fi nevoit să se prezinte în instanța de judecată, după ce a aflat că soția lui vrea să divorțeze.

Fratele Cristinei Țopescu, distrus de durere

Raluca și Cristi au doi copii împreună și se află în prin proces de separare. Totul ar fi pornit de la infidelitățile bărbatului. După ce a condus-o pe Cristina Țopescu pe ultimul drum, fratele ei a primit notificarea că va trebui să meargă la tribunal, scrie Capital.

Cine este Cristi, fratele vitreg al jurnalistei

Cristi și soția sa Raluca nu sunt la prima despărțire. Scenariul de atunci s-a întâmplat și în 2017. Între ei ar fi existat probleme de mai multă vreme.

Un an mai înainte, femeia îl acuza pe fiul regretatului comentator sportiv că ar fi înșelat-o și a anunțat că va divorța. A intentat chiar un astfel de proces, însă totul a fost anulat, deoarece a existat o împăcare.

„Asta este pentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”, povestea Raluca, la acea vreme, în presă?

Căsnicia a rezistat, însă

Totuși, indiferent de șanasele acordate, momentele dificile din căsnicia celor doi au fost depășite, dar nu pe deplin, Raluca a cerut iarăși un divorț. În toamna anului 2017, ei anunțau că și-au reînnoit jurămintele de nuntă și s-au afișat alături de cei doi băieței pe care îi au împreună.

De ce a murit Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, fiind găsită fără suflare la 12 ianuarie 2020 în casa în care locuia. Primele informații arată o moarte naturală, în somn. A fost incinerată la Crematoriul Vitan-Bârzești.

Potrivit IPJ Ilfov, în timpul necropsiei făcute în zilele premergătoare descoperirii cadavrului, legiştii au descoperit o posibilă cauză a morţii jurnalistei. Se pare că între muşchii cordului se instalase un strat de grăsime, ce ar fi putut conduce la anumite anomalii ale funcţionării sistemului cardiac.

Potrivit surselor FANATIK, cel mai probabil rămășitele acesteia ar putea ajunge la Cimitirul Bellu unde familia ar avea un cavou, sau lângă tatăl său, la Cimitirul Ghencea Militar, locul unde marele comentator sportiv a fost îngropat, cu onoruri militare, în 2018.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×