Falsele măicuțe din Vaslui au împins un bătrân pe calea ferată. Ce spun martorii

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 18:04
Falsele măicuțe din Vaslui au împins un bătrân pe calea ferată. Ce spun martorii
Falsele măicuțe din Vaslui au împins un bărbat pe șine. Sursa foto: observator.tv

Falsele măicuțe care au terorizat orașul Vaslui în ultimele zile au comis-o din nou! După scandalul care a apărut în spațiul public legat de femeile care se dau drept călugărițe ortodoxe, acestea au fost filmate când aruncau un bătrân pe șine. Pe Facebook au apărut apoi mai multe comentarii despre evenimentul la care martorii au asistat în gara din Vaslui.

Falsele măicuțe din Vaslui au băgat groaza în oraș

Cele două false măicuțe care cer bani în numele bisericii au fost filmate de o cameră de supraveghere din gara orașului moldovean. Femeile merg prin oraș însoțite, de obicei, de niște bagaje imense și îi hărțuiesc pe trecători. În imaginile care au apărut pe Internet, falsele călugărițe împing un bătrân cu care, cel mai probabil se ceartă, pe calea ferată. Norocul bărbatului a fost că nu venea niciun tren în acel moment, așa că a scăpat teafăr.

Un tânăr care a văzut scena s-a apropiat și l-a ajutat pe bătrân să se ridice. Una din persoanele care se aflau în gară a plecat la poliția din stația CFR, însă nu era nimeni la post. Un alt trecător care aștepta trenul de la Iași spre Bârlad susține că a văzut-o pe una din cele două femei care se pretind a fi măicuțe scuipând într-un automat de cafea din sala de așteptare a gării.

falsele maicute din vaslui scandal pe stada
Femeile au fost surprinse făcând scandal în orașul Vaslui. Sursa foto: observator.tv

Comportamentul celor două femei îi sperie pe localnici: scuipă, înjură, împing oameni pe șine

„Soţul meu era în gară împreună cu bebeluşa. Prima dată, una dintre ele s-a apropiat de automatul de cafea unde a văzut o poză cu o femeie şi a scuipat-o. La puţin timp, l-au împins pe domnul respectiv pe şinele de cale ferată, la mai puţin de 1 minut de sosirea trenului. Omul a fost ridicat de un tânăr din gară. Soţul meu a mers direct la poliţia din gară, dar nu era nimeni. Între timp, ele au urcat în tren…Au fost şi alte persoane din gară agresate de ele. Cel mai probabil vor reveni întrucât am înţeles că au mai fost în Vaslui”, a scris o femeie pe Facebook despre ce a văzut în gara din Vaslui, notează observator.tv.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×