Explozie puternică în Philadelphia! Autoritățile americane nu știu câte victime ar putea fi prinse sub dărâmături

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/12/2019, 16:30
Explozie puternică în Philadelphia! Autoritățile americane nu știu câte victime ar putea fi prinse sub dărâmături
Explozie puternică în Philadelphia. Sursa foto: protv.ro

Tragedie în America, unde o explozie uriașă urmată de un incendiu de proporții a avut loc într-un cartier din orașul Philadelphia! Trei case aproape că au fost rase de pe fața pământului de explozia devastatoare, care ar fi putut fi cauzată de o scurgere de gaze.

Explozie puternică în Philadelphia

Oamenii care locuiesc în zonă au intrat imediat în casă pentru a-i salva pe oamenii prinși sub dărâmături, însă intervenția lor a fost îngreunată de flăcări. Autoritățile au sosit la fața locului, dar și mai multe mașini de pompieri și salvatori.

Un bărbat rănit în urma exploziei a fost salvat şi dus imediat la spital, însă autorităţile se tem că sub ruine sunt mai multe persoane, iar şansele ca acestea să fie încă în viaţă sunt foarte mici.

Explozia ar fi fost produsă de o scurgere de gaze

Mai multe familii au fost evacuate pe parcursul operaţiunii şi duse într-un adăpost temporar, iar autoritățile încearcă să mai găsească supraviețuitori.

Imagini cu incendiul din Philadelphia au făcut înconjurul internetului. Tragedia vine la doar câteva zile înainte de Crăciun, iar supraviețuitorii vor fi nevoiți să petreacă sărbătorile de iarnă în adăposturi temporare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×