Explozie într-un bloc din Timișoara. O persoană a fost rănită și alte 50 au fost evacuate

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 19:46
Explozie într-un bloc din Timișoara. O persoană a fost rănită și alte 50 au fost evacuate GALERIE FOTO
O explozie puternică a rănit o femeie de 84 de ani din Timișoara. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

O explozie puternică dintr-un bloc din Timișoara a dus la rănirea unui persoane și evacuarea altor 50. Primele informații arată că deflagrația s-a produs de la o butelie care cel mai probbail, a fost lăsată deschisă.

O persoană a fost rănită într-o explozie, în Timișoara

O femeie de 84 de ani a suferit arsuri pe mai multe zone ale corpului după ce o butelie a explodat. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și a fost dusă de urgență la spital unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale. Alte 50 de persoane care locuiesc în imobilul din Timișoara s-au autoevacuat, dar nu au avut nevoie de îngrijiri. Specialiștii de la Inspectoratul de Stat în Construcții Timiș urmează să stabilească dacă structura de rezistență a blocului a fost afectată.

Pompierii care s-au deplasat la fața locului au declarat că explozia a izbucnit în apartamentul bătrânei care a fost rănită. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș au precizat că explozia de pe strada Cerna s-a produs din cauza unei butelii. „La ora 17:45 a avut loc o explozie a unei butelii, neurmată de incendiu. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție, 11 pompieri, un echipaj SAJ”, transmite transmite ISU Timiș, potrivit ziare.com.

O mașină a fost avariată în urma exploziei din Timișoara

„Explozia s-a produs într-un apartament la etajul 2. O victimă de sex feminin, 84 ani, proprietară apartamentului, prezintă arsuri ușoare, este preluată de echipajul SAJ pentru îngrijiri medicale. A fost solicitată și prezența lucrătorilor Inspectoratului Județean în Construcții Timis”, transmit reprezentanții ISU Banat, potrivit opiniatimisoarei.ro. În urma exploziei, geamurile de la balconul apartamentului au căzut pe o mașină parcată în apropierea blocului. Cioburile i-au spart autoturismului luneta.

În urmă cu doar patru zile o persoană a ajuns la spital cu arsuri ușoare tot în urma unei explozii. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență. Incidentul s-a petrecut într-un imobil din Galați unde au fost afectate serios cinci apartamente. Primele informații au indicat că incidentul s-a petrecut în urma acumulării de gaze într-unul dintre apartamentele imobilului. Experții de la Inspectoratul de Stat în Construcții au spun că structura de rezistență a blocului a fost afectată destul de mult. Pagubele sunt importante, pereții imobilului s-au crăpat, iar tavanele mai mulor locuințe au căzut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×