EXCLUSIV! Cadoul lui Gigi Becali pentru fiica Teodora și ginerele lui! Un milion de euro în cont

Alex Năstase   
în Stiri mondene
13/10/2019, 12:44
EXCLUSIV! Cadoul lui Gigi Becali pentru fiica Teodora și ginerele lui! Un milion de euro în cont GALERIE FOTO
Gigi Becali le-a oferit un milion de euro tinerilor căsătoriți.

Cadoul lui Gigi Becali pentru fiica Teodora și ginerele lui a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Deși latifundiarul din Pipera a spus chiar și în ziua nunții că nu le oferă bani celor doi, patronul FCSB și-a respectat blazonul și eticheta. Rugat de cei doi miri să nu spună prea multe despre nuntă și să nu facă un adevărat spectacol în jurul evenimentului, Becali le-a respectat dorința până în ultimul moment.

Cadoul lui Gigi Becali pentru fiica Teodora și ginerele lui!

Recunoscut pentru plăcerea pe care o are atunci când discută în public, Gigi Becali s-a abținut de la orice comentariu legat de nuntă. A recunoscut totuși, în urmă cu doar câteva luni, că într-adevăr, fata lui cea mare urma să se mărite. Apoi, tăcere. De fiecare dată când era întrebat de nuntă, Becali prefera să schimbe subiectul și le răspundea jurnaliștilor că subiectul este unul de care se ocupă fiica lui și viitorul ginere.

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali la începutul anului despre ginerele lui.

Cadoul lui Gigi Becali pentru fiica Teodora și ginerele lui! Gigi Becali
Gigi Becali a făcut un adevărat show la nunta fiicei. Sursa foto – facebook

Un milion de euro în cont

Într-un interviu acordat cu doar câteva ore înaintea fericitului eveniment, Gigi Becali, mândru nevoie mare de viitoarea mireasă, mergea pe aceeași idee și spunea că nu intenționează să-i ofere în dar decât „dragoste și rugăciune”, valori pe care le consideră mai de preț decât orice bunuri materiale. „Nu le-am făcut niciun cadou eu. Cadoul meu este dragostea mea şi rugăciunea mea, cel mai important cadou este rugăciunea pe care am făcut-o azi dimineaţă la Sfânta Liturghie”, a spus Gigi Becali.

FANATIK a aflat însă că latifundiarul din Pipera nu a rămas impasibil la nunta fiicei mari. Astfel, Gigi Becali le-a oferit acestora nu mai puțin de un milion de euro. Banii au fost puși într-un cont comun și, probabil, reprezintă cel mai mare dar de nuntă care s-a dat vreodată în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×