Eugen Teodorovici, mesaj cu impact major pentru toţi angajaţii! Ce anunţ a făcut ministrul Finanţelor

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 12:48
Eugen Teodorovici, mesaj cu impact major pentru toţi angajaţii! Ce anunţ a făcut ministrul Finanţelor GALERIE FOTO
Eugen Teodorovici, anunț legat de taxarea muncii. Sursa foto - facebook

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a transmis un mesaj cu impact major pentru toţi angajaţii! Acesta crede că taxarea muncii în România trebuie să fie redusă, iar acest lucru să fie asumat printr-un set de măsuri care să facă parte din acel capitol ce va adapta actualul Program de guvernare. Nu este singurul anunț important făcut de Teodorovici.

Eugen Teodorovici, mesaj cu impact major pentru toţi angajaţii!

„Taxarea muncii în România este încă mare şi vorbim despre un prim element pe care mi-l doresc foarte mult să fie deschis cu parte dintre măsuri cu ceea ce înseamnă adaptarea Programului de guvernare actual. Taxarea muncii în România este un subiect asupra căruia trebuie să insistăm.

Mi-am dorit mereu să văd în România ceea ce nu găsesc în jurul ţării noastre, adică ce au alţii bun să avem şi noi. Pe zona de sănătate suntem plătitori cam cinci milioane şi ceva de români, dar beneficiari suntem undeva spre 7 (…). Ceva trebuie să fie rearanjat, rediscutat: contribuţiile pe sănătate ar trebui să scadă în România, dar asta trebuie discutat public.

Eugen Teodorovici, mesaj cu impact major pentru toţi angajaţii! Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici nu vrea ca toți studenții să beneficieze de gratuitate. Sursa foto – facebook

Ce anunţ a făcut ministrul Finanţelor

Taxarea muncii ar trebui să fie redusă, asumarea unui set de propuneri de măsuri care să facă parte din acel capitol care va adapta Programul de guvernare”, a declarat oficialul. Mai mult de atât, ministrul Finanţelor Publice a menţionat că dialogul dintre zona pieţei muncii şi cea educaţională trebuie să se intensifice, iar sistemul educaţional adaptat la nevoile din România.

Eugen Teodorovici a mai spus că vrea să condiţioneze gratuitatea studenţilor la transportul feroviar de performanţa academică . „De ce să nu fie încurajată situaţia la învăţătură? Să fie una foarte bună, fără restanţe, fără repetenţi”, a declarat ministrul Finanțelor care crede că facilităţile actuale pentru studenţi privează alte categorii sociale de posibilitatea de a avea transport gratuit.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×