Eugen Teodorovici, halucinant la audierea lui Florin Cîțu în Parlament! „Îmi plac c**vele, dar nu blonde”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 14:01
Eugen Teodorovici, halucinant la audierea lui Florin Cîțu în Parlament! „Îmi plac c**vele, dar nu blonde” GALERIE FOTO
Eugen Teodorovici a fost cel mai vocal la audierile lui Florin Cîțu. Sursa foto - facebook

Eugen Teodorovici a avut o nouă ieșire halucinantă. S-a întâmplat chiar la audierea lui Florin Cîțu în Parlament acolo unde ministrul demis al Finanțelor a folosit un cuvânt obscen. Nu este clar însă la cine anume s-a referit Teodorovici. „V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (…) Îmi plac c**vele, dar nu blonde”, a declarat Eugen Teodorovici spre stupoarea tuturor celor prezenți în sală (vezi VIDEO AICI). Ulterior, PSD-istul a negat că a folosit un astfel de limbaj.

Eugen Teodorovici, halucinant la audierea lui Florin Cîțu în Parlament!

De altfel, audierea lui Florin Cîțu în comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului a fost de mai multe ori întreruptă de actualul ministru interimar al Finanțelor, Eugen Teodorovici, care i-a reproșat lui Cîțu că citește de pe foaie și a vociferat inclusiv în momentul în care colegii săi încearcau să pună întrebări ministrului desemnat. N-a ieșit prea bine pentru Cîțu. Ministrul propus al Finanţelo nu a fost avizat pozitiv în comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament.

Acesta a primit 19 voturi ”împotrivă” şi 19 voturi ”pentru”, drept pentru care a devenit primul ministru propus de liberali care nu trece de comisii. Potrivit regulamentului, Cîțu ar fi trebuit să primească jumătate plus 1 din voturi, pentru a fi avizat pozitiv. Liberalul a răspuns întrebărilor primite inclusiv din partea ministrului demis, Eugen Teodorovici, în cadrul audierii. De remarcat că social democratul a spus că a votat împotriva numirii lui Cîţu pentru această funcţie.

Teodorovici, serie lungă de abateri

Cîţu a fost întrebat de parlamentari pe subiecte legate de programul de guvernare al PNL pe zona finanţelor. Nu este pentru prima oară când Eugen Teodorovici iese în față cu astfel de derapaje. Unul dintre miniștrii cei mai vizibili ai guvernului Dăncilă, acesta a avut o reacție necontrolată în timpul votului moțiunii de cenzură când a abordat fără prejudecăți o tânără jurnalistă pe care a invitat-o în oraș.

„Teodorovici catre o jurnalista: „Sa-ti vad ochii, esti libera diseara?” Difuzam astazi, la #BunaRomania, inregistrari in exclusivitate cu Orlando in timp ce – nu sunt jurist, dar pot sa arunc o privire peste lege – pare ca hartuia sexual o ziarista”, a scris Radu Zamfir despre ieșirea lui Teodorovici

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×