Este petrecere mare în familia Andrei! ”Un băiat așa cum am visat întotdeauna să am”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/03/2020, 14:59
Este petrecere mare în familia Andrei! ”Un băiat așa cum am visat întotdeauna să am”
Este petrecere mare în familia Andrei! David împlinește 9 ani

Este petrecere mare în familia îndrăgitei cântărețe Andra! Fiul ei împlinește astăzi frumoasa vârstă de 9 ani, iar cu această ocazie mama lui i-a făcut o urare foarte frumoasă pe o rețea de socializare, acolo unde mai toată familia este foarte activă.

Este petrecere mare în familia Andrei! David împlinește 9 ani

David Măruță împlinește astăzi 9 ani, iar în familia sa se anunță o petrecere de pomină. Cu siguranță aceasta nu va avea anvergura de anii trecuți, ținând cont că România este afectată de pandemia coronavirus, iar oamenii se tem să nu contracteze temutul virus.

Andra a postat un mesaj emoționant pe contul său de socializare, unde i-a urat toate cele bune fiului său. Artista a spus și cum i s-a schimbat viața, de când a apărut pe lume David.

”Este un fiu si un frate exceptional”

”De când s-a născut David, viața noastră nu a mai fost la fel. Ne-a arătat că putem iubi mult mai mult decât credeam că este posibil. Este un fiu si un frate exceptional, un băiat așa cum am visat întotdeauna să am. La mulți ani, David! Să fii fericit!”, a scris Andra.

Mesajul artistei a venit însoțit de o fotografie cu ea și cu sărbătoritul, iar fanii nu au ezitat să lase zeci de comentarii la postarea făcută de cântăreță prin care i-au urat acestuia multe urări.

”La mulți ani , David”, La mulți ani sănătoși și frumoși!!”, ”La mulți ani, copil minunat! Îi doresc multă sănătate și fericire alături de cei dragi și ca visele tale să se împlinească! Să continui să îi faci pe părinții tăi minunati mândrii de tine și fericiți că faci parte din viața lor! La mulți ani, îngeraș! Te iubim”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×