Este oficial! Elena Udrea, eliberată din pușcăria costaricană. Autoritățile au declanșat procedura eliberării

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 17:30
Este oficial! Elena Udrea, eliberată din pușcăria costaricană. Autoritățile au declanșat procedura eliberării
În urmă cu puțin timp, Ministerul Public din Costa Rica a anunțat oficial că s-a declanșat procedura eliberării fostului ministru

În urmă cu puțin timp, Ministerul Public din Costa Rica a anunțat oficial că s-a declanșat procedura eliberării fostului ministru al Dezvoltării din pușcăria costaricană. Cu mai multe informații a venit în acest moment avocatul Elenei Udrea, la România TV.

”Eu am vorbit cu alocata din Costa Rica, doamna Elena Udrea, care mi-a comunicat cam aceleași informații. Ministerul Public din Costa Rica a fost informat de Ministerul din România faptul că s-au emis documentele de retragere ale solicitării de extrădare.

Elena Udrea, eliberată din pușcăria costaricană! Autoritățile au declanșat procedura eliberării!

„Acum, este o chestiune de ore, minute, până când totul se va pronunța. Atunci se va întâmpla lucrul pe care l-a dorit: să-și petreacă sărbătorile alături de familie și fetiță”, a spus Veronel Rădulescu. Mai mult, apărătorul în instanță al fostei blonde de la Cotroceni a menționat că se va întoarce în România, imediat ce va rezolva problema cu pașaportul.

Este official! Elena Udrea, eliberată din pușcăria costaricană. Autoritățile au declanșat procedura eliberării
Apărătorul în instanță al fostei blonde de la Cotroceni a menționat că se va întoarce în România, imediat ce va rezolva problema cu pașaportul

” Se va întoarce în România. Cred că este o problemă pentru că nu a primit pașaportul pentru micuța ei. Probabil când va fi eliberată cererea pentru pașaport, atunci puteme spune că a luat primul avion”, a adăugat Rădulescu.

De asemenea, acesta a ținut să mulțumească tuturor celor implicați pentru promptitudinea lor, pentru a o elibera pe Udrea chiar de sărbători. ”Vreau sa remarc, constat și să mulțumesc întregului aparat al justiției care a fost prompt. Este remarcabil ca și-au împlinit datoria”, a încheiat Veronel Rădulescu.

Șeful Interpol din Costa Rica: ”Tudorel Toader a primit documentele în format electronic”

De asemenea, potrivit lui Gustavo Chinchilla, șeful Interpol din Costa Rica, ce a intervenit telefonic pe România TV, Tudorel Toader a acceptat în cele din urmă documentele în format electronic. ”Tudorel Toader a primit documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, printr sistem electronic, ce au ajuns în România sâmbătă seară. Deși inițial Toader a spus că această formalitate electronică nu va fi luată în considerare, s-a demonstrat contrariul”, a declarat Gustavo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×