Emoţionant! Florin Busuioc a revenit pe scena unde a făcut infarct! Medicii care l-au salvat au fost în public

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/06/2019, 13:21
Emoţionant! Florin Busuioc a revenit pe scena unde a făcut infarct! Medicii care l-au salvat au fost în public
Florin Busuioc a revenit pe scenă, cu piesa Central Park. Sursa foto:Facebook

Florin Busuioc s-a întors la marea sa dragoste, actoria, chiar pe scena unde, în urmă cu mai bine de jumătate de an, suferea un stop cardio-respirator. Mult-așteptata revenire s-a produs marți seara, la Teatrul Marin Sorescu din Craiova.

Medicii care i-au salvat viața se aflau în public

Comedia Central Park, cu Florin Busuioc în distribuție, a avut astfel prima reprezentație, după momentele cumplite prin care a trecut îndrăgitul artist și prezentator TV. Așa cum a promis, cel alintat „Busu”, a revenit pe scena teatrului din Craiova, pentru a le oferi spectatorilor o porție zdravănă de râs, iar succesul a fost pe măsură, pentru că piesa s-a jucat cu casa închisă.

La finalul spectacolului, carismaticul actor a surprins pe toată lumea, anunțând că în sală se află inclusiv doctorii care i-au salvat viața, după infarctul suferit, grație intervenției chirurgicale finalizate cu succes. Imediat, publicul s-a ridicat în picioare, aplaudându-i cum se cuvine, atât pe Florin „Busu”, cât și pe cei doi medici.

Actorul Bogdan Tălășman a reușit să-i salveze viața colegului său, Florin Busuioc, făcându-i masaj cardiac. Sursa foto:eva.ro
Actorul Bogdan Tălășman a reușit să-i salveze viața colegului său, Florin Busuioc, făcându-i masaj cardiac. Sursa foto:eva.ro

Discursul emoționant al lui Florin Busuioc, la finalul reprezentației

Acum vreau să le mulţumesc celor care pe 6 noiembrie, aici, la Craiova, mi-au salvat viaţa. Sunt aici în sală” , a spus Florin Busuioc, arătând către medicii aflați în sală, în timp ce spectatorii îi aplaudau pe actori, la finalul piesei de teatru.

Pe tot parcursul reprezentației, lui „Busu” i-a fost alături colegul de scenă și de breaslă, Bogdan Tălășman, omul care de altfel a reușit să îl aducă la viață în urmă cu mai bine de jumătate de an, făcându-i masaj cardiac, până la sosirea echipajelor medicale.

Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!” , spunea acesta, la scurt timp după cumplitul incident.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×