Emoții pentru fanii emisiunii „Puterea Dragostei”! Ce se va întâmpla cu show-ul matrimonial din cauza pandemiei de coronavirus

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
05/04/2020, 18:14
Emoții pentru fanii emisiunii „Puterea Dragostei”! Ce se va întâmpla cu show-ul matrimonial din cauza pandemiei de coronavirus
Puterea Dragostei schimbă regulile sursă foto: facebook

Fanii pot sta liniștiți. Emisiunea „Puterea Dragostei” continuă chiar și în plină criză, dar cu mici modificări. Niciun concurent nu va mai intra în casă, cu excepția celor aflați deja pe lista de așteptare.

Show-ul matrimonial își va închide porțile

În plină criză, tot mai multe producții au oprit filmările. „Puterea Dragostei”, însă, show-ul matrimonial, prezentat de Andreea Mantea, va continua cu mici modificări. Niciun concurent nou nu mai poate intra în competiție, în afară de cei care sunt deja pe listă și așteaptă să li se alăture celor din casă.

„În acest sezon, nu vor mai intra alți concurenți cu excepția a două persoane care se află în așteptare din cauza situației dificile prin care trece întreaga omenire și a celor care au fost sau vor fi eliminați și ar putea reveni în postura de favoriți ai publicului”, a declarat Andreea Mantea în timpul emisiunii.

Sistemul eliminărilor se va modifica

Andreea Mantea
Andreea Mantea, despre viitorul emisiunii Puterea Dragostei
sursă foto: facebook

În plus, eliminările concurenților nu se vor mai face ca până acum. Cei care au primit cele mai multe voturi pentru eliminare, nu vor fi scoși direct din competiție, ci vor primi o banderolă roșie, un fel de avertisment.

În momentul în care participantul va strânge trei banderole roșii, atunci va fi eliminat din competiția matrimonială și va părăsi casa. Telespectatorii, în schimb, vor putea vota ca și până acum, atât favoriții, cât și pe cei pe care nu-i mai doresc în emisiune.

„Puterea Dragostei”, al doilea sezon

Puterea Dragostei a debutat în toamna lui 2018, inspirat din formatul internațional „Power of Love”, un experiment social modern care explorează complexitatea relațiilor umane.

Conform regulamentului, în cadrul concursului, participă șapte femei și șapte bărbați, care trăiesc separat, dar timp de opt ore pe zi, stau împreună în Casa Dragostei. În restul timpului pot face orice, program de voie, cu condiția să nu existe niciun alt contact între ei, în afara celor 8 prevăzute.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×