Emoticon nou pe Facebook, în perioada pandemiei: „În ciuda distanței, suntem solidari”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
01/05/2020, 19:48
Emoticon nou pe Facebook, în perioada pandemiei: „În ciuda distanței, suntem solidari”
Emoticon nou pe Facebook, în plină pandemie. sursă foto :protv.ro

Facebook a introdus un emoticon nou pentru perioada pandemiei. „În ciuda distanței, suntem solidari”, este mesajul echipei Facebook. Noua reacție exprimă grijă, în traducere liberă, dar poate însemna și solidatitatea sau compasiunea față de o postare sau o persoană din lista de prieteni.

Emoticon nou, introdus de Facebook în plină pandemie

Special pentru perioada de pandemie, Facebook a introdus în listă o nouă reacție care permite utilizatorilor să exprime mai multă susținere, compasiune, solidarite sau afecțiune față de o persoană sau o situație anume.

„În ciuda distanței, suntem solidari. Am adăugat o reacție nouă, pentru a-ți permite să-ți arăți și mai mult sprijinul în această perioadă.

Sperăm că vă va ajuta pe tine, pe rudele tale și pe prietenii tăi să vă simțiți un pic mai aproape unii de alții”, au anunțat cei de la Facebook.

Noul emoticon, îmbrățișare strânsă a unei inimi

Acestă nouă reacție a fost introdusă de Facebook pe 30 aprilie și se numește „Care”, adică „Grijă”, și este al treilea de la stânga, după „Like” , adică „Îmi place” și „Love”, adică „Iubesc”. Înfățișează o îmbrățișare strânsă a unei inimi.

Acesta este un nou simbol prin care rețeaua de socializare le propune oamenilor să-și arate sprijinul față de ceilalți. O astfel de reacție a apărut și în catalogul cu emoticoane de la chat-ul de messenger.

Trafic record pe rețelele de socializare

În plină pandemie, rețelele de socializare au înregistrat trafic record în ultimele luni și nu este o surpriză pentru nimeni. Plimbările, socializarea în aer liber, vacanțele, întâlnirile cu prietenii și familia au fost încluite de discuțiile și întâlnirile online, iar echipa Facebook a încercat să fie cât mai aproape de internauți.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×