Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV, ediția de vineri, 18 octombrie

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/10/2019, 19:00
Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV, ediția de vineri, 18 octombrie
Show-ul de talente „Vocea României” continuă în seara aceasta cu a șaptea edție pe nevăzute. Sursa foto: infomusic.ro

În seara aceasta de la ora 20:30 va avea loc a șaptea ediție pe nevăzute a show-ului muzical „Vocea României”. Concurenți cu povești de viață, dar și cu voci impresionante vor urca pe scena de la „Vocea României” difuzată la Pro TV pentru a câștiga un loc în echipa unuia dintre cei patru jurați.

Vocea României, ediția a șaptea pe nevăzute numai pe Pro TV de la ora 20:30

„Vocea României” este una dintre cele mai vizionate emisiuni de talent, iar în seara aceasta noi concurenți vor urca pe scenă. Așadar, începând cu ora 20:30 concurenți cu povești de viață impresionante sau voci care reușesc să uimească jurații de la primele note muzicale vor avea un singur gând: să întoarcă scaunele măcar una dintre cei patru. Smiley, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Irina Rimes se vor bucura de fiecare interpretare, dar se vor ”bate” și pe concurenți.

Tot în ediția din seara aceasta vor ajunge pe scena show-ului muzical și persoane care au trecut de prima tinerețe. Una dintre participante va declara că nu s-a înscris până acum din cauza vârstei. „Am crezut că emisiunile sunt pentru tineri, debutanți, dar nu am nimic de pierdut, ci de învățat”, va spune femeia care va urca pe scena de la „Vocea României”. Un alt concurent va încerca să-i impresioneze pe jurați prin emoția pe care o va transmite piesa și vocea sa matură. „Vreau să arăt oamenilor că pot transmite emoție la vârsta mea”, va declara unul dintre ei.

Replica care o va supăra pe Gina Pistol
Irina Rimes și Smiley vor avea un schimb de replici savuros în ediția din 18 octombrie. Sursa foto: romaniatv.netvocea romaniei

O concurentă venită din Republica Moldova are o dorință arzătoare

Nici concurenții tinerii nu vor fi mai prejos și se vor ridica la înălțimea așteptărilor. O concurentă care a venit tocmai din Republica Moldova de unde este și Irina Rimes va avea pe lângă piesă și o dorință. „Unde e muzică, viața e frumoasă. Și viața mea e plină de muzică”, spune concurenta. Va reuși ea să întoarcă scaunele și să intre într-o echipă? Vezi în emisiunea din seara aceasta care este dorința tinerei și mai ales, dacă se va îndeplini.

Replicile dintre antrenori vor fi și ele savuroase. În timp ce Horia Brenciu o numește pe Irina Rimes „șturlubatică”, Smiley va încerca ceva mai romantic. „Fă-mi și mie ochi dulci, Irina. Am nevoie de ceva dulce în viața mea”, va spune juratul.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×