Emisiunea MasterChef Live Stream pe Pro TV – Ediția de luni, 16 septembrie

Daniel Scripcaru  
înStiri mondene
16/09/2019, 21:30
Emisiunea MasterChef Live Stream pe Pro TV – Ediția de luni, 16 septembrieGALERIE FOTO
Emisiunea MasterChef poate fi urmărită luni, 16 septembrie și Live Stream pe Pro TV. Sursa foto: realitatea.net

Emisiunea MasterChef revine luni, 16 septembrie, la Pro TV, de la ora 22:30, însă fanii pot vedea și Live Stream Online cine mai primește faimosul șorț de la cei trei jurați! Ce preparate îi vor ma da pe spate pe Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și pe Cosmin Tudoran urmează să vedem luni seara.

Emisiunea MasterChef poate fi urmărită luni, 16 septembrie și Live Stream pe Pro TV

În ediția de joi seară, cei trei jurați au fost impresionați de preparatele concurenților și au oferit nu mai puțin de 6 șorțuri MasterChef. Printre concurenții care s-au remarcat joi seară s-a numărat și Daniela Cășuneanu, cea care i-a impresionat pe jurați cu desert de top: mouse de ciocolată albă cu mango și infuzie de busuioc pe blat de nuci coapte.

Unul dintre momentele de neuitat a fost cel în care Oliver, cântăreț de muzică hip-hop a fost provocat de Cosmin Tudoran să termine farfuria interpretând câteva versuri. Chef Joseph Hadad a fost extrem de curios să învețe, așa că i s-a alăturat lui Oliver și a repetat câteva dintre versurile și gesturile acestuia. ”Deci, pleci de aici influencer și rapper”, a concluzionat Chef Silviu Chelaru.

Emisiunea MasterChef poate fi urmărită luni, 16 septembrie și Live Stream pe Pro TV 
Emisiunea MasterChef poate fi urmărită luni, 16 septembrie și Live Stream pe Pro TV. Sursa foto: protv.ro

Doar 18 concurenți se vor lupta pentru marele premiu

Ediția de joi a MasterChef a condus topul audiențelor pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. Pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 – 49 de ani din mediul urban, PRO TV a condus topul cu 5.1 puncte de rating și 21.6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 2.8 puncte de rating și 11.8% share.

Emisiunea MasterChef Live Stream pe Pro TV – Ediția de luni, 16 septembrie va continua seria audițiilor pentru cei veniți să obțină șorțul mult visat, iar jurații MasterChef vor fi din nou cuceriți de preparate, de plating-ul lor, dar și de noi povești de viață ale concurenților. Doar 18 dintre cei mai buni vor trece mai departe și vor lupta pentru titlul de MasterChef Romania 2019, dar și pentru marele premiu în valoare de 50.000 euro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×