Emisiunea Ferma, live pe Pro TV – Ediția de miercuri, 1 mai

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/05/2019, 20:00
Emisiunea Ferma, live pe Pro TV – Ediția de miercuri, 1 mai GALERIE FOTO
Va prezentam emisiunea Ferma, editia 1 Mai

Fanii emisiunii Ferma vor putea vedea live, pe Pro TV,  începând cu ora 21:30. Ediția de 1 Mai va avea de toate: muzică, intrigă, tensiune și lacrimi. Multe lacrimi! Cea care va plânge va fi nimeni alta decât Brigitte Sfăt, care se va întrista puternic atunci când se va uita pe fereastră!

Emisiunea Ferma poate fi urmărită live stream online pe Pro TV, pe data de 1 Mai

Emisiunea Ferma de mircuri, 1 Mai, îi surprinde pe fermieri în toane bune, puși pe distracție, cu fumul de grătar în nas. Cu toții sărbătoresc ziua lui Florin Pastramă. Fetele sunt îmbrcate sexy, băieții vor purta pălării, iar totul pare să fie o petrecere tematică. Încă nu cunoaștem tema pentru care s-au îmbrăcat concurenții.

Brigitte Sfăt se îmbracă în țigancă și arată foarte bine, iar pe frunte are câțiva bănuți aurii. Toate bune și frumoase. Bruneta se aranjază, se uită în oglindă și este mulțumită de ceea ce vede, însă apoi se uită pe fereastră și machiajul i se strică imediat. Izbucnește în plând când vede că iubitul ei, sărbătoritul Florin Pastramă, se sărută cu altcineva.

Florin Pastramă, surprins de Brigitte când sărută o altă femeie

Bruneta plânge și refuză să mai iasă la distracție. Cu toate insistențele lui Cătălin Moroșanu, focoasa brunetă tună și fulgeră și refuză să mai iasă la grătar. Moroșanu iese în curte și-l pune în gardă pe Florin Pastramă, chiar când acesta se afla în brațe cu frumoasa Ioana Filimon.

Moroșanu îl trimite pe Pastramă în casă, să vorbească cu Brigitte. Iubitul lui Brigiite Sfăt duce muncă de convingere pentru a o face pe iubita sa să se oprească din plâns și să iasă afară, însă aceasta este supărată nevoie mare. Afară, la grătar, Otniela și Ioana Filimon știau ce se întâmplă în casă, deoarece au văzut-o pe Brigitte la geam exact în momentul când Florin Pastramă a sărutat-o pe una dintre ele. Dacă va reuși Florin Pastramă să o împace pe Brigitte Sfăt, puteți urmări în ediția de miercuri, 1 Mai, de la ora 21:30!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×