Emisiunea Ferma, live pe Pro TV – Ediția de joi, 2 mai

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/05/2019, 20:00
Emisiunea Ferma, live pe Pro TV – Ediția de joi, 2 mai GALERIE FOTO
Ferma 3 mai Pro TV

O nou ediție a emisiunii Ferma poate fi văzută live pe Pro TV, joi, 2 mai! Fanii emisiunii au ce vedea și în această ediție, care se lasă cu un duel de zile mari! După ce au preluat conducerea în fermă prin Marius Crăciun, vechii fermieri sunt ceva mai liniștiți: Matei și Otniela sunt servitori, iar echipa lor se simte mai puțin amenințată.

Live Steram Online emisiunea Ferma, ediția din 3 mai, de la PRO TV

Oricât a încercat Pastramă să trimită fată la duel, chiar și cu riscul ca propria iubită să ajungă în arena de duel,  Matei a fost ghinionistul serii. El a fost ales de majoritatea colegilor să meargă la primul său duel de eliminare și să demonstreze că merită să rămână în fermă.

„Pe cine va alege Matei pentru duel?”, este întrebarea pe care toți și-o pun, însă cel mai vizat pare Pastramă. Va ține cont Matei de sfatul lui Zmărăndescu să îl aleagă pe Florin Pastramă? Rămâne de văzut pe cine va alege la duel ultimul fermier care a intrat în Ferma –Un nou inceput! și dacă va rămâne în show sau drumul său se oprește aici după doar trei săptămâni.

Ferma 3 mai Pro TV
Ferma 3 mai Pro TV

Brigitte Sfăt a fost cerută de soție

La ediția de miercuri seara, lacrimile au curs val, după ce Brigitte Sfăt s-a văzut înșelată de noul său iubit, Florin Pastramă! Bruneta se aranja pentru a ieși în curte, la petrecerea organizată chiar cu ocazia zilei de naștere a lui Florin Pastramă, când a văzut pe fereastră cum iubitul ei ia în brațe altă femeie.

Mai mult, Florin Pastramă a și sărutat-o pe Otniela! Mai întâi, pe obraz, apoi chiar pe gură! Atât i-a trebuit Brigittei pentru a se face foc și pară! Nici nu a mai vrut să audă de petrece, dar nici de Florin Pastramă. Acesta s-a dus în casă și a convins-o pe frumoasa lui iubită să iasă în curte și să se distreze alături de el și de ceilalți concurenți. Mai mult, Florin Pastramă a reușit s-o facă pe Brigitte să uite de toate problemele, după ce a cerut-o de soție! Bruneta a spus ”Da”!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×