Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 16 mai

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/05/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 16 mai GALERIE FOTO
Emisiunea Ferma live joi 16 mai! Cine merge la duel!

O nouă ediție a emisiunii Ferma poate fi văzută live pe Pro TV, joi, 16 mai, când fanii vor vedea ce sarcini le mai trasează Otniela, fermierul șef, celorlalți concurenți. Tensiunea crește odată cu antipatia concurenților la adresa frumoasei blonde. Tot în ediția de joi însă vom afla și cine va fi propus la duel.

Ediția de joi a emisiunii Ferma poate fi văzută Live pe Pro TV

Concurenții se propun unii pe alții la duel, iar rezultatul este unul tare neplăcut. Antipatiile nu mai sunt ascunse de niciunul dintre concurenți. Cătălin Moroșanu îl propune pe Florin Pastramă pentru a merge la duel, Cătălin Zmărăndescu spune că nu ar vrea să vadă două fete la duel, iar Florin Pastramă îi șochează pe toți.

Iubitul Brigittei Sfăt a spus că, dacă va fi propus la duel, nu îl va alege pe Marius, deoarece are 100% șanse să învingă. Nici pe ”fratele lui” Cătălin Moroșanu nu l-ar alege, așa că singura variantă ar fi Cătălin Zmărăndescu, deși recunoaște că ar avea șanse reale să plece acasă, însă spune ”am și eu șansa mea”.

Ferma live joi 16 mai
Ferma live joi 16 mai! Diana Belbita izbucneste in lacrimi!

Pastramă i-a iritat pe unii dintre concurenți

Declarațiile lui Pastramă i-a enervat atât pe Marius cât și pe Diana Belbița. ”Pastramă mă cam subestimează . Spune că are 100% șanse să câștige împotriva mea. Proba asta este doar în capul lui. Poate a uitat că am mai fost la duel pentru fermier și l-am învins la o probă chiar de forță”, a spus Marius. Nici Diana nu a înțeles declarația și încrederea lui Pastramă. ”Pe bune, Pastramă? Da’ ce crezi tu că se face aici? Nu are niciun pas în fața lui Marius, din nicio privință, cu atât mai puțin la niște probe sportive”, a spus Diana.

De cealaltă parte, fetele stau ca pe un butoi de pulbere. Diana Belbița a spus că nu vrea să fie la duel și, mai ales, împotriva Ioanei. ”Nu mi se are corect ce se întâmplă, nu mi se pare corect ca Otniela să ajungă până în punctul ăsta. Nu-și merită locul aici, iar dacă va ajunge în finală, va fi o finalistă de carton”, a spus Diana.

Într-un final, Otniela nu l-a putut alege pentru duel pe Florin Pastramă, așa că a ales-o pe Diana Belbița pentru duel, iar regulamentul spune că cel propus la duel își va alege un partener de același sex. Așa că cele dou bune prietene, Diana Belbița și Ioana Filimon se vor duela în ediția de joi seara. ”Am învățat că moneda nu e singura cu două fețe”, a spus Diana Belbița în lacrimi!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×