Prognoza meteo 16 mai. Vremea se menține instabilă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/05/2018, 17:11
Prognoza meteo 16 mai. Vremea se menține instabilă!
Prognoza meteo 16 mai

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 16 mai. Vremea se va ameliora sub aspectul distribuţiei şi a intensităţii ploilor, însă se va menţine în general instabilă în vest şi nord-vest, la deal şi la munte, unde, temporar înnorările vor fi accentuate şi se vor semnala averse – pe arii restrânse însemnate cantitativ, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala doar local, ziua în special în centru şi nord-est, iar în a doua parte a intervalului în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în Maramureş şi 27 de grade în sudul Munteniei şi în sud-vestul Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

Prognoza meteo 16 mai. În București vor fi 26 de grade Celsius

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi la începutul şi la sfârşitul intervalului, însă probabilitatea de apariţie a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×