Emisiunea de reportaje ”În premieră” amânată pentru o dată incertă. Adrian Ursu: ”Produsul editorial este suspendat”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
31/01/2020, 15:16
Emisiunea de reportaje ”În premieră” amânată pentru o dată incertă. Adrian Ursu: ”Produsul editorial este suspendat”
Emisiunea de reportaje „În premieră” va fi suspendată pentru o perioadă din grila de programe. Sursa foto: Instagram.com

Emisiunea de reportaje ”În premieră” prezentată până de curând de Carmen Avram este realizată pe Antena 3 încă din martie 2011, dar acum va suferi o întrerupere de câteva luni. Coordonatorul redacției Adrian Ursu a mărturisit care este motivul pentru care emisiunea și-a luat acest ”răgaz”.

„În premieră” va dispărea din grila de programe de la Antena 3 pentru o perioadă

Directorul editorial Antena 3, Adrian Ursu, a declarat că emisiunea de reportaje jurnalistice intitulată „În premieră” va fi scoasă pentru o perioadă din grila de programe a postului de televiziune pentru o anumită perioadă. Decizia a fost luată în urmă cu câteva zile din dorința de a păstra în continuare calitatea reportajelor.

„Este un proiect editorial care a fost lansat și menținut la un nivel profesional extrem de ridicat și, tocmai din dorința de a-l păstra la acest standard de calitate, vrem să îi oferim răgazul de a se reconfigura, de a-și completa echipa și de a rămâne un reper în jurnalismul din România”, a spus Adrian Ursu pentru paginademedia.ro.

Care este motivul pentru care emisiunea va fi suspendată temporar

Adrian Ursu a preluat coordonarea echipei „În premieră” imediat ce Carmen Avram a intrat în lumea politică. Bărbatul a ținut să puncteze faptul că această suspendare nu are legătură cu costurile având în vedere că acestea sunt bugetare.

Directorul editorial a precizat că motivul pentru care s-a luat decizia de suspendare a emisiunii de reportaje este standardul de calitate înalt cu care au obișnuit până acum publicul și pe care nu-l vor să-l dezamăgească. Cel mai probabil emisiunea va reveni pe micile ecrane în toamnă.

„Emisiunea avea un anumit standard de calitate pe care nu vrem să-l compromitem dacă nu suntem siguri că îl putem menține la fel de sus”, a mărturisit Adrian Ursu, potrivit sursei menționate.

Ce se va întâmpla cu oamenii din echipa editorială

Oamenii din echipa editorială: cinci reporteri, patru cameramani, trei editori de montaj și trei șoferi nu își vor suspenda activitatea, ci dimpotrivă vor lucra în continuare în Grupul Intact. În ceea ce privește reportajele care erau în plan aceaste urmează să fie difuzate la Antena 1 și Antena 3.

„Produsul editorial este suspendat, nu redacția. Oamenii din echipa editorială și de producție construită de Carmen Avram își vor păstra antrenamentul profesional lucrând în proiecte în cadrul trustului Intact. 

Produsele lor jurnalistice vor avea diverse destinații, nu vor mai fi puse împreună într-un format. Vor putea fi văzute și pe Antena 1 și pe Antena 3. Reportajele care erau în plan și cele la care lucrau sau lucrează se vor vedea în continuare”, a completat directorul editorial Antena 3.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×