Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane cu un concept nou. Când se va difuza show-ul

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/04/2020, 15:00
Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane cu un concept nou. Când se va difuza show-ul
Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane cu un concept nou. Când se va difuza show-ul. Sursa foto: Instagram.com

Producătorii „Chefi la cuțite” au anunțat că emisiunea va reveni în curând pe micile ecrane și va aduce câteva schimbări importante. Show-ul culinar difuzat la Antena 1 îi va uimi pe telespectatori cu un nou concept, iar cei trei jurați se vor afla de data aceasta chiar în mijlocul acțiunii.

De la jurați la bucătari. „Chefi la cuțite” revine la TV cu un format nou

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și alți nouă bucătari renumiți din țara noastră se vor uni pe micile ecrane într-un nou concept al emisiunii „Chefi la cuțite”. Show-ul se va difuza pe parcursul a două zile: 28 și 29 aprilie și cei 12 bucătari se vor lupta pentru o statuie care va avea chipul lor.

Cei nouă chefi care intră în luptă în sezonul cu numărul 8 al emisiunii culinare de la Antena 1 sunt Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și  Gabriela Prisecaru.

Care va fi mecanismul din sezonul acesta al show-ului culinar

Cei trei jurați „Chefi la cuțite” vor schimba posturile cu cele de bucătar și se vor lupta alături de cei nouă chefi celebri din România. Totul se desfășoară cât se poate de simplu: fiecare bucătar va încerca să ghicească cui aparține fiecare farfurie în parte și astfel își vor forma echipele.

Ca de fiecare dată fiecare echipă va avea o pregătit un preparat după o anumită temă dată, dar câștigătorii vor fi stabiliți în urma degustărilor efectuate de diverse persoane care vor fi invitate în platoul emisiunii.

„Nivelul competiției va fi unul foarte ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi și noi în mijlocul acțiunii și vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră”, a declarat Florin Dumitrescu, informează libertatea.ro.

„A fost o altfel de competiție chiar și pentru noi. Dar a ieșit foarte mișto. Suntem cu toții din aceeași breaslă, ne știm de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum și, vă dați seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie. A ieșit… ce trebuie”, a completat Scărlătescu.

Este prima oară când cei trei chefi de la Antena 1 se reunesc după participarea lui Sorin Bontea la „Asia Express”. De asemenea, acest concept nou aduce în prim-plan bucătari și patiseri care deși se cunosc de ani buni nu au avut ocazia să gătească împreună sau să se întreacă într-o competiție.

„A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express. Se lasă cu cadouri, glume cât cuprinde, dar la final ajungem la cuțite. Eu am prins și mai tare gustul competiției, mi-a fost dor de bucătărie și…cine nu ar vrea să i se ridice statuie ?”,  a mărturisit Sorin Bontea, potrivit sursei menționate anterior.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×