Emisiunea Chefi la cuțite revine la Antena 1. Ce format va fi de această dată

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/08/2019, 13:41
Emisiunea Chefi la cuțite revine la Antena 1. Ce format va fi de această dată GALERIE FOTO
Emisiunea Chefi la cuțite revine la Antena 1

Emisiunea Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, care se anunță a fi unul incendiar! Cooking show-ul produs de Mona Segall la Antena 1 revine cu sezonul șapte, din toamnă. Celebrul concurs de gătit revine la formatul care l-a consacrat.

Emisiunea Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu sezonul 7

Ediția trecută a fost una specială, dedicată familiilor. Mai multe familii au gătit în bucătăria ”Chefi la cuțite” și s-au întrecut pentru marele premiu. Familia Băitoi, în tunici galbene, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Marii câștigători i-au adus încă un trofeu lui chef Florin, dar le-a adus un câștig de 10 mii de euro membrilor familiei respective.

Familia Băitoi a venit tocmai din Chișinău la degustările pe nevăzute cu o mâncare rusească 100%, iar membrii juriului au fost fascinați de mâncarea din farfurie.

Emisiunea Chefi la cuțite revine la Antena 1
Emisiunea Chefi la cuțite revine la Antena 1

Noul sezon va fi incredibil, după cum anunță chef Scărlătescu

Acum, emiunea Chefi la cuțite revine la formatul clasic. „Acest sezon va fi incredibil, din toate punctele de vedere!”, spune chef Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu trece în noul sezon Chefi la cuțite la un alt nivel. Juratul va găti cu un cuțit decorat cu perle, căci, spune el, vrea să intre în lupta culinară cu toate armele posibile, pentru a-și asigura drumul spre victorie.

Chef Cătălin Scărlătescu se alege și cu o nouă poreclă din partea colegului de bucătărie chef Florin Dumitrescu, care îl cheamă pe colegul său cu apelativul „Cătălin inventatorul”. Scărlătescu va fi surprins în toamnă, de unul dintre bucătarii înscriși în focul audițiilor pe nevăzute, care îi va oferi un cadou pe măsura așteptărilor sale.

Deși în mod normal jurații sunt cei care oferă un cuțit celor mai talentați concurenți, de data aceasta chef Cătălin va primi unul, decorat cu perle: ”Abia aștept să îl folosesc. Sezonul acesta vreau să înving, dar vreau să lupt spectaculos, cu toate armele! E un început bun!”, a glumit juratul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×