Emisiunea Bravo ai Stil pe Kanal D – ediția de sâmbătă, 11 mai

în Stiri mondene
11/05/2019, 22:00
Emisiunea Bravo ai Stil pe Kanal D – ediția de sâmbătă, 11 mai GALERIE FOTO
Bravo ai stil din 11 mai incepe de la ora 23:00, pe Kanal D

Fanii emisiunii de fashion Bravo, ai stil! au ce vedea și în ediția din 11 mai, când pe scena emisiunii difuzată de Kanal D vor putea vedea live o adevărată prezentare de modă! Fiecare concurent se va strădui să ridice ștacheta la un alt nivel, deoarece juriul emisiunii vrea din ce în ce mai mult.

Emisiunea Bravo, ai stil! începe sâmbătă, 11 mai, la Kanal D, de la ora 23:00

Aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România vor avea de înfruntat o provocare de zile mari din partea juraților, tema propusă de aceștia punându-le în dificultate pe concurente. “Summer party”, acesta este conceptul propus în Gala din această seară, iar tinerele trebuie să îi impresioneze stylistic, atât pe jurați, cât și pe cei din fața micilor ecrane.

Unele dintre concurente vor reuși să impresioneze, altele, nu. După momentul artistic al Cristina P, una dintre concurente, Maurice Munteanu se declară dezamăgit și le reamintește tuturor, momentele puse în scenă de Silvia Popescu, cîștigătoare a doua sezoane “Bravo, ai stil!”.

Bravo ai stil, 11 mai

Mai multe concurente de la Bravo, ai stil! sunt suspectate de jurați că ar  urma sfaturile unor stiliști de meserie

“La multe dintre voi, lipseste cu desavarsire aceasta creativitate, care poate duce un moment intr-un punct sau nu. O cunoasteti pe Silvia care a castigat de doua ori aceasta competitie, nici nu dansa, nici nu canta; dar facea momente, care nu implicau nici cantec, nici dans. De multe ori, intra singura pe porti si ramaneai masca”, spune Maurice Munteanu.

Și Cătălin Botezatu are un mesaj transșant pentru concurente. Pe unele dintre ele le bănuiește cpă trișează și sunt ajutate de stiliști de meserie. „Nu vreau sa castige acest concurs o fata care are stilist!”, le va spune Botezatu fetelor, în ediția din 11 mai. Rămâneți pe FANATIK pentru a vedea cine este câștigătoarea Galei de sâmbătă, 11 mai, dela Bravo, ai stil!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×