Emirates, decizie fermă în lupta împotriva coronavirusului! Suspendă toate zborurile de pasageri până la 25 martie

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/03/2020, 16:33
Emirates, decizie fermă în lupta împotriva coronavirusului! Suspendă toate zborurile de pasageri până la 25 martie GALERIE FOTO
Zborurile Emirates sunt suspendate. Sursa foto - hepta.ro

Emirates nu a mai ezitat și a luat o decizie fermă în lupta împotriva coronavirusului! Compania a anunțat printr-o postare pe o rețea de socializare că suspendă toate zborurile de pasageri până la 25 martie. Zborurile operate de SkyCargo nu vor fi afectate.

Emirates, decizie fermă în lupta împotriva coronavirusului!

De altfel, în ultimele zile mai multe companii au luat această decizie. Și operatorul Blue Air a anunţat că suspendă zborurile regulate până la încheierea perioadei în care starea de urgenţă este activă, ca urmare a decretului privind instituirea stării de urgenţă emis de către preşedintele Klaus Iohannis.

„Cu toţii ne confruntăm cu o situaţie exceptională, iar lupta împotriva coronavirusului este responsabilitatea fiecaruia  dintre noi, toţi dorindu-ne să îi protejăm pe cei dragi şi să contribuim la stoparea acestei crize.

Suspendă toate zborurile de pasageri până la 25 martie

Suspendarea zborurilor regulate reprezintă pentru, noi, la Blue Air, o premieră tristă şi o decizie dificilă din punct de vedere uman, economic şi operaţional, însă susţinem pe deplin măsurile luate de Guvernul României şi suntem conştienţi de necesitatea acestora pentru a gestiona eficient lupta în contextul pandemiei.

Prioritatea noastră este siguranţa pasagerilor noştri, preocupându-ne totodată de confortul lor emoţional.

De aceea, facem toate eforturile pentru a-i aduce acasă pe cetăţenii rămaşi departe de ţară şi de familiile lor, şi întreaga echipă Blue Air este mobilizată pentru a păstra un dialog permanent cu pasagerii noştri ale căror planuri de călătorie sunt afectate în această perioadă.

Ne bazăm pe inţelegerea şi înţelepciunea comunităţii Blue Air, pasageri şi echipă deopotrivă, şi credem că optimismul şi responsabilitatea sunt principalele noastre arme şi reprezintă primii paşi către revenirea la normalitate”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

În ce privește compania Emirates, trebuie specificat că cei conducerea au luat decizia de a suspenda mai multe rute, pe rând. În cele din urmă s-a ajuns la concluzia ca toate avioanele să rămână la sol după 25 martie

O sută de destinații se află pentru început pe lista celor de la Emirates, printre cele mai cunoscute fiind zborurile în China, Rio de Janeiro, Italia sau Spania. De remarcat că salariații vor fi trimiși acasă cu salariu redus pentru următoarele 3 luni.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×