Eminem, tu ai văzut pozele astea? Cum arată fata celebrului rapper atunci când se dezbracă. Galerie FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/10/2019, 13:06
Eminem, tu ai văzut pozele astea? Cum arată fata celebrului rapper atunci când se dezbracă. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Eminem are o fată de 23 de ani, extrem de populară pe Instagram. Sursa foto: irishmirror.ie

Fata lui Eminem arată într-un mare fel și o dovedește la fiecare apariție publică. Puțini știu că rapperul american are o fiică, dar și mai puțini au văzut cât de sexy este ea! Vă facem cunoștință cu Hailie (23 de ani), care a participant recent la unul din cele mai importante festivaluri de muzică din SUA.

Fata lui Eminem, o celebritatea la rândul ei

Vedeta a postat mai multe imagini pe Snapchat și Instagram de la Festivalul Lollapalooza, unul din cele mai importante evenimente muzicale care se ține anual în Chicago, timp de mai multe zile. Fiica lui Eminem se bucură de faimă pe rețelele online. Absolventă a Facultății de Psihologie, fata se bucură de o groază de urmăritori pe Instagram unde promovează o serie de firme, de la haine la produse cosmetice.

Hailie a preferat să stea departe de lumea muzicii, unde tatăl ei excelează, și a ales să meargă pe propriul ei drum. Anul trecut a terminat Psihologia la Universitatea din Michigan. Hailie este una dintre vedetele care a devenit influenceriță fără să vrea și, evident, a ajutat-o foarte mult faptul că este fata rapper-ului american.

eminem
Eminem și fiica lui, când era foarte mică. Sursa foto: irishmirror.ie

1,5 milioane de oameni o urmăresc pe Instagram

Hailie are mai mult de 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, platformă unde a devenit ambasadoarea mai multor cunoscute firme de haine și a unei vieți sănătoase. Fata le povestește des fanilor ce schimbări a mai făcut în viața ei și le recomandă diferite produse alimentare, militând în permanență pentru un stil de viață cât mai ferit de excese și de E-uri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×