Eminem a lansat un nou album, Music to be Murdered by. Clipul melodiei Darkness reconstituie scenele atacului armat din Las Vegas 2017. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 18:00
Eminem a lansat un nou album, Music to be Murdered by. Clipul melodiei Darkness reconstituie scenele atacului armat din Las Vegas 2017. Video
Eminem a lansat un nou album intitulat „Music to be Murdered By” *foto: facebook

Unul dintre cei mai apreciați artiști de peste ocean, rapperul Eminem, și-a luat prin surprindere fanii și i-a anunțat că a scos pe piață al 11-lea album. Albumul se numește „Music to be Murdered by” și conține mai multe melodii cu substrat politic, la fel ca precedentul său album, pe care l-a lansat tot la fel fără să își anunțe simpatizanții.

Este vorba despre albumul „Kamikaze, lansat în 2008, și care a avut mai multe melodii cu ton politic și dedicate chiar și președintelui american Donald Trump, arată Mediafax.

Eminem și-a lansat un nou album, cu o copertă inspirată de la Alfred Hitchcock

Imaginea de pe coperta albumului preia ideeea prezentării înregistrărilor date publicităţii în 1958 de regizorul Alfred Hitchcock, cu acelaşi titlu.

Eminem este fotografiat cu câte un topor şi un pistol în fiecare mână, ridicate la nivelul tâmplelor, aşa cum apăruse şi celebrul regizor.

Inspired by the master, Uncle Alfred! #MusicToBeMurderedBy

Gepostet von Eminem am Donnerstag, 16. Januar 2020

Producătorii au pregătit şi o copertă pentru care pot opta distribuitorii care ar putea găsi prea violentă imaginea iniţială. În această copertă, Eminem este surprins pozând cu o lopată pentru coperta alternativă Noul album include şi fragmente în care se aude vocea lui Hitchcock.

Primul single de pe noul album al lui Eminem abordează problema armelor în SUA

Primul single de pe album „Music to be Murdered by”, intitulat Darkness, abordează subiectul armelor în SUA. Videoclipul imaginează atmosfera din camera de hotel din Las Vegas în care se afla Stephen Craig Paddock, individul care a comis cel mai sângeros atac armat din istoria Americii.

La 1 octombrie 2017, în jur de 60 de persoane au fost ucise și alte 500 au fost rănite după ce agresorul și-a descărcat arma de la geam asupra participanților la un festival de muzică.

De asemenea, printre piesele lansate cu această ocazie, Eminem a inclus colaborări cu Ed Sheeran, Skylar Grey, Royce Da 5’9″, Black Thought, Q-Tip, Denaun, White Gold, Young M.A, KXNG Crooked, Joell Ortiz, Don Toliver, Anderson .Paak şi Juice WRLD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×