Eminem, mai bogat ca oricând la 46 de ani. A dat lovitura cu ultimul album

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/10/2018, 15:59
Eminem, mai bogat ca oricând la 46 de ani. A dat lovitura cu ultimul album GALERIE FOTO
Piesa din albumul lui Eminem va fi pe coloana sonoră a filmului Venom

Eminem și-a luat fanii prin surprindere cu noul album, care l-a făcut mai bogat. Vestea că artistul a scos un album a fost o surpriză pentru fanii acestuia, fiind al doilea proiect în mai puțin de 12 luni, lucru rar întâlnit în industria muzicală, mai ales în categoria rapperilor. Eminem a lucrat intens în studio și a adus celor ce-l iubesc piesele intitulate „Kamikaze”.

Zeul rapp-ului, așa cum mai este cunoscut, a lansat al 10-lea material cu piese de studio pe care fanii îl pot găsi și pe platformele de streaming: Apple Music, Spotify, Google Play și iTunes. Eminem a colaborat cu artiști precum: Jessie Reyes, Joyner Lucas, Royce Da 5’9”, dar și cu Paul Rosenberg pentru cele 13 pierse noi pentru publicul său. De asemenea, bucuria fanilor a fost dublă la auzirea veștii că una din ele va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului „Venom”.

Eminem, piese care l-au făcut bogat

Venom. filmul cu coloana sonoră care cuprinde și o piesă a rapper-ului Eminem de pe noul său album
Venom. filmul cu coloana sonoră care cuprinde și o piesă a rapper-ului Eminem de pe noul său album

Eminem se poate numi un compozitor și interpret nemuritor. De când s-a lansat pentru prima oară în industria muzicală, acesta nu a scăzut deloc standardele oferite ascultătorilor. Se pare că al 10-lea album a fost cu noroc, dat fiind faptul că o piesă de pe acesta va fi cuprinsă în coloana sonoră a filmului „Venom”, în care vor juca Tom Hardy și Riz Ahmen.

De-a lungul timpului, vedeta internațională a vândut peste 170 de milioane de albume și de piese single, recunoscut fiind drept artistul cu cele mai mari vânzări din toate timpurile. Acesta a avut un număr de peste 45.160.000 de albume vândute și 31 de milioane de single-uri în stilul digital.

Piese din albumul „Kamikaze”-Eminem

1 The Ringer
2 Greatist
3 Lucky You
4 Paul-Skit
5 Normal
6 Em Calls Paul-Skit
7 Stepping Stone
8 Not Alike
9 Fall
10 Kamikaze
11 Nice Guy
12 Good Guy
13 Venom

Piesa Eminem în coloana sonoră a filmului cu același nume
Piesa Eminem în coloana sonoră a filmului cu același nume

Eminem a făcut un show de excepție seara trecută, 15 octombrie, la emisiunea televizată „Jimmy Kimmel Live”. Acesta și-a surprins fanii cu piesa „Venom”, ce se află pe coloana sonoră a filmului cu același nume. Rapper-ul a filmat un videoclip al melodiei pe clădirea celebră Empire State, lucru ce i-a încântat enorm pe ascultătorii săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×