Emilian Oprea, interpretul lui Leo în serialul Vlad, s-a însurat cu iubita lui, Ana Maria – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/11/2019, 10:49
Emilian Oprea, interpretul lui Leo în serialul Vlad, s-a însurat cu iubita lui, Ana Maria – FOTO GALERIE FOTO
Emilian Oprea, alături de soția lui, Ana Maria. Sursa foto: protv.ro

Actorul Emilian Oprea, cunoscut publicului din România datorită rolului pe care în interpretează în serialul Vlad s-a însurat recent cu aleasa inimii sale, Ana Maria. Evenimentul a fost unul discret, iar cei doi sunt acum mai fericiți ca niciodată. Au planuri mari de viitor împreună, acum că relația lor s-a oficializat și în fața preotului.

Emilian Oprea s-a însurat weekend-ul trecut

Cei doi nu au crezut foarte mult în acte până acum, dar au făcut și acest pas. Emilian și Ana Maria sunt împreună de mai bine de 10 ani și au doi băieței minunați împreună. Actorul nu a vorbit niciodată despre viața sa privată, lucru pentru care fanii îl apreciază. În vară au făcut cununia civilă, iar în weekend-ul trecut, într-o discreție totală, cei doi au ajuns și la biserică, unde a avut loc cununia religioasă. (Accesează galeria foto pentru a vedea cum arată mireasa)

La nunta celor doi au participat colegii din serialul Vlad. Nu au lipsit Monica Bârlădeanu, regizorul Jesus del Cero, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Andrei Aradits și George Piștereanu. Actorul a făcut poză cu distribuția serialului difuzat de PRO TV. Piștereanu a publicat o fotografie de la nuntă pe pagina lui de Instagram, iar poza a primit numeroase aprecieri.

emilian oprea
Emilian, alături de colegii din Vlad, weekend-ul trecut. Sursa foto: Instagram

Oprea nu a văzut niciun episod din serialul în care joacă

Într-un interviu acordat pentru protv.ro, Emilian Oprea a declarat că nu a văzut niciun episod din producția în care îl joacă pe Leo. „Recunosc că încă nu am văzut niciun episod până acum, dar abia aștept premiera. Eu am așteptări foarte mari de la acest serial. Îmi doresc un serial foarte bine realizat, foarte bine montat și sper să prindă foarte  bine”, a mărturisit actorul.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×