Emil Rengle renunță la telefon pentru o perioadă. Câștigătorul Românii au talent vrea să se redescopere FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/04/2020, 14:04
Emil Rengle renunță la telefon pentru o perioadă. Câștigătorul Românii au talent vrea să se redescopere FOTO
Emil Rengle renunță la telefon pentru o perioadă. Câștigătorul Românii au talent vrea să se redescopere. Sursa foto: Instagram.com

Emil Rengle s-a autoizolat de mai bine de 3 săptămâni și pentru că în ultima vreme a stat numai pe rețelele de socializare a decis să facă un mic experiment. Celebrul coregraf și dansator vrea să renunțe la telefonul mobil și să-și dedice timpul liber unor activități educative.

Dansatorul Emil Rengle nu mai vrea să-și piardă timpul în mediul online

Izolarea din cauza pandemiei de coronavirus le-a făcut pe unele vedete din showbiz-ul autohton să-și îndrepte atenția spre alte activități. Este și cazul câștigătorului „Românii au talent” Emil Rengle care de aproximativ 3 săptămâni stă în casă.

Cunoscutul coregraf vrea să profite de această perioadă pentru a se descoperi, motiv pentru care a luat decizia să renunțe măcar pentru o vreme la telefonul mobil de care devenise dependent. Emil Rengle vrea ca în următoarele zile să fie numai el cu el pentru ca revenirea în mediul online să fie una spectaculoasă.

Celebrul coregraf ia o mică pauză de la Internet pentru a se descoperi

„M-am hotărât să fac un mic experiment în următoarele zile. Nu sunt nici primul, nici ultimul care face treaba asta, dar o să stau departe de social media o perioadă. Știți că vin după o perioadă de carantină în care, pur și simplu, aproape că mi se lipise telefonul din mână. Am stat numai și numai pe telefon.

E bine să fim informați, dar parcă prea stăm încontinuu conectați la lumea virtuală și uităm să ne conectăm cu noi înșine.

Pe scurt, vreau să stau cu mine, nu cu telefonul. O să mă gândesc la voi și o să încerc să vă transmit din energia aia pe care o aveam când ne conectam cu noi, nu cu internetul.

O să fiu tot timpul recunoscător internetului pentru ce mi-a adus în viață și sunt convins că, după pauza asta, o să mă întorc la el într-o versiune mai bună de-a mea”, a scris celebrul dansator și coregraf pe contul de Instagram.

Coregraful își va ocupa timpul liber citind cărți motivaționale, chiar recomandându-le una fanilor săi din mediul online. Este vorba de cartea „Dansul fricii” cu ajutorul căreia fiecare om poate învăța cum să treacă peste anxietate, mai ales că ne confruntăm cu o perioadă grea din cauza pandemiei de coronavirus.

Emil Rengle a fost nevoit perioada aceasta să-și închidă școala de dans pe care a deschis-o la Oradea, dar păstrează legătura cu cursanții și cu ceilalți coregrafi. Cunoscutul dansator a lansat o platformă online în care pasionații de dans pot învăța mișcări noi alături de ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×