Emil Rengle, câștigătorul Românii au Talent din 2018, a mers și la America’s Got Talent. Cum s-a descurcat? Video

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/01/2020, 21:25
Emil Rengle, câștigătorul Românii au Talent din 2018, a mers și la America’s Got Talent. Cum s-a descurcat? Video
Emil Rengle, câștigătorul Românii au Talent din 2018, a mers și la America's Got Talent *foto: instagram

Emil Rengle, cel care a câștigat Românii au talent în 2018, a fost invitat și în cadrul emisiunii America’s Got Talent: The Champions. Dansatorul român a evoluat astfel alături de cei mai talentați participanți ai show-urilor Got Talent din toată lumea.

La ediția a doua a show-ului America’s Got Talent: The Champions vor participa câștigători, finaliști, semifinaliști și câștigători ai premiului de popularitate din show-urile Got Talent din toată lumea.

Emil Rengle vrea să câștige concursul global America’s Got Talent

Emil Rengle va ajunge în America după ce a câștigat în România. El va merge acum peste ocean pentru a îi înfrunta pe cei mai buni entertaineri de pe tot mapamondul.

Anunțul a fost făcut chiar de către dansator, pe propriul său cont de facebook: „Nu mai este un secret. Sunt încântat să anunț că voi participa în sezonul 2 al show-ului America’s Got Talent: The Champions. Cine îmi ține pumnii?”, a scris Emil Rengle.

FIlmările au avut loc în octombrie iar emisiunea a început să fie difuzată de NBC începând cu 6 ianuarie. Jurații show-ului sunt Simon Cowell, creatorul francizei GOT, Howie Mandel, Heidi Klum și Alesha Dixon. Emil Rengle a fost singurul român care a participat la show-ul GOT: The Champions.

După succesul de la Românii au talent 2018, unde a câștigat atât marele premiu, cât și premiul de originalitate, Emil Rengle a participat la show-ul FERMA – Un nou început.

Emil Rengle a participat peste ocean cu un dans asemănător cu cel cu care a câștigat în România

Emil Rengle a participat în episodul patru. Înconjurat de două dansatoare, românul s-a mișcat la America’s Got Talent într-un costum asemănător cu cel al lui Britney Spears din „Oops, I Did It Again”. El a dansat pe tocuri pe melodia Bad Guy a lui Billie Eilish.

Emil a primit câte un X de la Howie Mandel și Simon Cowell. „Nu știu dacă acest dans este de nivelul unei astfel competiții”, a spus Howie. Cu toate acestea, el a primit încurajări din partea lui Heidi Klum și Alesha Dixon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×