Ema Stoian, la Antena 1! Cum a apărut micuța balerină de la Românii au Talent, în platoul lui Răzvan și Dani

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 15:37
Ema Stoian, la Antena 1! Cum a apărut micuța balerină de la Românii au Talent, în platoul lui Răzvan și Dani GALERIE FOTO
Ema Stoian, apariție uimitoare în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani!

Ema Stoian a apărut în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! Micuța a impresionat pentru a doua oară cu un moment excepțional, așa cum se cade unei campioane. „Exceptional! Un copil formidabil, deosebit de talentat!! Bravo!”, au spus cei ce i-au urmărit reprezentația de la Românii au Talent.

Gimnasta a reușit să obțină Golden Buzz, butonul care o va duce direct în marele finale ale emisiunii de talente. Fetița mai are pasiuni artistice precum muzica, pictura și designe-ul vestimentar, astfel că își pune singură pietricele pe rochițele pentru competiții și le stilizează exact așa cum își dorește.

Ema Stoian, show în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani!

După succesul de la Românii au Talent, Ema Stoian a făcut o vizită la Neatza pentru a arăta un alt moment de excepție. Amintim că Ema este medialiată cu aur la: Dance World Cup, Finala Mondială din Barcelona 2018, la categoria Mini, Acro, Solo. De asemenea, micuța a început cursurile de gimnastică și balet pentru copii încă de la vârsta de 3 ani.

”Mamă, a apucat Andra să apese, că voiam noi să-ți dăm Golden Buzz-ul! Și a fost și mai bucuroasă. Au luat-o în brațe. A fost răsfățată atunci!”, a spus mama fetiței.

Ema Stoian la Neazta!
Ema Stoian la Neazta!

”Ema e o fetiță isteață și modestă și așteaptă să se întâmple lucrurile. Nu știu dacă se aștepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toții foarte bucuroși și ușor copleșiți. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Au început și confetti, a fost frumos. Și-a dorit să vină la Românii au talent, e o emisiune pe care ea o îndrăgește de când era mică. Au încurajat-o și profesorii de la școală și i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la emisiune. Și oamenii pe care i-a întâlnit și cei care au ajutat-o în pregătire”, a mărturisit sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×