Românii au Talent, 22 februarie 2019, la PRO TV: cine este Ema Stoian care a luat Golden Buzz

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/02/2019, 23:20
Românii au Talent, 22 februarie 2019, la PRO TV: cine este Ema Stoian care a luat Golden Buzz GALERIE FOTO
Ema Stoian, fetița de 10 ani care a luat Golden Buzz-ul !

Românii au Talent a adus încă o ediție de milioane pentru telespectatori în cursul ediției de 22 februarie 2019! Un alt Golden Buzz și-a făcut apariția! După Ana Mara Pantaze, Ema Stoian a adus un alt moment demn de Golden Buzz, lucrul pe care și-l doresc cel mai mult concurenții, în semn de apreciere fără margini din partea juraților. „Îmi iese sufletul din piept de bucurie”, a spus emoționată Ema.

“Este o persoană deosebită. Le face prietenilor surprize şi le arată că îi cunoaşte cu adevărat prin darurile speciale, cu un mesaj clar, pe care le face. Este un om foarte bun şi extrem de creativ”, au spus cei cunoscuți despre prima concurentă care a luat Golden Buzz, Ana Maria Pantaze.

Românii au Talent, 22 februarie 2019! Ema Stoian a luat Golden Buzz

Ema Stoian, fetița de 10 ani, a surprins în fel și chip cu momentul său de gimnastică. Așadar, ea a reprezentat al 3-lea moment de nota 10 care a meritat din plin butonul auriu. „Rar se întâmplă să văd oamenii mari care să îmi aducă acest cumul de sentimente ca Ema. Și are doar 10 ani. Este genul de copil care e înzestrat mai mult față de alți copii. Sunt câțiva care sunt aleși și primesc mai mult de la Dumnezeu”, a declarat Andra, după momentul fetiței. Ema Stoian a luat Golden Buzz!

Ema Stoian a luat Golden Buzz!„Are talent! E o fată cu totul și cu totul specială. Îi prevăd un viitor strălucit. Minune de copil este”, a comentat Mihai Petre.

Fata s-a gândit la un moment simplu, care sigur ar impresiona. Aceasta și-a pus căștile pe cap, a luat un mop în mână și a început să cânte de zor pe scena de la Românii au Talent. Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre au rămas înmărmuriți când au auzit vocea sa. O tânără înzestrată, din ediția precedentă, a pus mîna pe al doilea Golden Buzz-ul ediției din 22 februarie!

Prima care a uimit juriul astfel încât să o trimită direct în finală a fost Ana Maria Pantaze. Întrebată ce ar face cu banii dacă ar câștiga marele premiu, Ana Maria a spus că nu s-a gândit atât de departe, însă va vedea ea. Orice ar fi, concurenta a declarat că nu uită de oamenii cu probleme, așa că o parte din bani va ajunge la băiețelul unei prietene care are mare nevoie de ei.

„Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu. Întâi să văd dacă ajung în finală și apoi poate că m-aș gândi. Sunt mai multe opțiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băiețel ce are nevoie de ajutor. Să-l ajut pe el. Și probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan nu mă gândesc la premiu”, a declarat concurenta care a uimit imediat ce a pășit pe scenă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×