Ema de la Survivor, plină de sânge. Ce se întâmplă în reality-show-ul de la Kanal D – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 16:52
Ema de la Survivor, plină de sânge. Ce se întâmplă în reality-show-ul de la Kanal D – Video
Ema de la Survivor s-a accidentat în timpul nopții. Sursa foto: captură Kanal D

Ema de la Survivor s-a accidentat foarte tare la Survivor România, iar episodul din 3 mai al reality-show-ului de la Kanal D aduce cele mai tensionate situații din istoria acestui concurs.

Ema de la Survivor, accidentare în toiul nopții. Imagini șocante difuzate de Kanal D

Lupta este tot mai strânsă între concurenți, iar pe insula unde faimoșii și războinicii, unificați între timp, se luptă pentru titlul de supraviețuitor și un consistent premiu în euro, tensiunea atinge cote înalte.

În ediția de sâmbătă, 2 mai, Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor, chiar dacă echipa albastră se afla într-un avantaj din primele bătălii date între concurenți.

Războinicii au fost nevoiți să renunțe la strategii și să se preocupe mai mult de Ema, care în timpul nopții suferise o gravă accidentare. Fata avea fața plină de sânge și țipa ca din gură de șarpe acuzând dureri, întinsă pe nisip.

Tensiunea atinge cote maxime în insula din Republica Dominicană: „E legea junglei aici”

„Stai liniștită, Ema, că ochiul e ok”, i-a spus Iancu Sterp, primul care a sărit în ajutorul fetei cu părul albastru până la sosirea unui medic specialist care să o vadă mai bine pe concurentă pentru a ști ce trebuie făcut.

Se pare că lupta pentru supraviețuire și probele sportive la limita condițiilor fizice au început să îi afecteze tot mai mult pe concurenți, asta pe lângă faptul că sunt și cu moralul la pământ.

Poate că cea mai dificilă probă este cea a psihicului. Lola a spus că totul se trăiește cu o intensitate prea mare pe insula din Dominicană, în timp ce Emanuel susține că zi de zi simte energii negative în jur și că a devenit sufocantă conviețuirea cu ceilalți companioni.

Și Andrei spune că la Survivor nu rezistă oricine: „E legea junglei aici! Grupul mai mare înghite grupul mai mic”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×