Elle Fanning, frumoasa actriţă din Maleficent, a leşinat la Cannes! Petrecerea a fost oprită

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/05/2019, 19:54
Elle Fanning, frumoasa actriţă din Maleficent, a leşinat la Cannes! Petrecerea a fost oprită
Elle Fanning a leșinat la Cannes, aseară, la o petrecere. Sursa foto: HEPTA.RO

Actrița Elle Fanning, cunoscută pentru rolul pe care l-a jucat în pelicula Maleficient, a leșinat la Cannes, iar petrecerea a fost oprită în urma acestui neplăcut incident. Frumoasa actriță a făcut parte din juriul de la festivalul de film ținut în idilicul oraș francez în cadrul unei petreceri organizate, care a făcut parte din seria evenimentelor de luni seara.

Elle Fanning a leșinat în cadrul unei petreceri de la Cannes

Fanning a leșinat la cina Throphee Chopard, în momentul în care Thierry Frémaux îl prezenta pe actorul François Civil. Elle a căzut de pe scaun, iar cei din sală s-au speriat foarte tare. Organizatorii au întrerupt pentru scurtă vreme ceremonia pentru a se asigura că actrița este în stare bună. Norocul a fost că și-a revenit repede, iar evenimentul și-a urmat cursul firesc, conform planului.

Actriță a fost ridicată de pe jos de Colin Firth, iar Marillon Cotillard s-a arătat extrem de afectată de scena neplăcută la care a asistat în cadrul party-ului de la Cannes. Lucrurile s-au liniștit de tot în momentul în care Elle a postat pe Instagram, câteva ore mai târziu, că se simte bine, alături de o fotografie.

Cine a luat marele trofeu anul trecut. Decernarea premiilor din acest an va avea loc pe 25 mai

Anul trecut, câștigătorul Palme d’Or (trofeul suprem de la Festivalul de Film de la Cannes) a fost luat de un regizor japonez. Hirozaku Kore-Eda este cel care a luat marele premiu de la festivalul de film francez. Filmul ”Shopilfters” spune povestea unei familii care trăiește din furtul din magazine.

Cea mai bună interpretare masculonă îi aparține italianului Marcelo Fonte pentru rolul jucat în ”Dogman”, în regia lui Matteo Garrone la Festivalul de film din 2018. Anul acesta, festivalul se desfășoară în perioada 14-25 mai 2019. Abia în ultima zi de festival, 25 mai, vom afla cine va lua mult râvnitul trofeu și care sunt câștigătorii la celelalte categorii ale Festivalului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×