Ella, fiica Andreei Bălan, a împlinit trei ani. Mesajul artistei cu această ocazie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/10/2019, 20:03
Ella, fiica Andreei Bălan, a împlinit trei ani. Mesajul artistei cu această ocazie
Andreea Bălan o sărbătorește pe fiica sa, Ella. Sursa foto: viva.ro

Sărbătoare în familia Andreei Bălan. Ella, fiica îndrăgitei artiste a împlinit frumoasa vârstă de trei anișori, prilej cu care fericita mămică și soțul său, George Burcea i-au pregătit micuței o surpriză cât se poate de plăcută. Este vorba despre un tort cu două etaje, pe care au „defilat” numeroase personaje din desenele animate.

Mesajul Andreei Bălan la aniversarea fiicei sale

Totodată, cunoscuta cântăreață a ținut să transmită un mesaj emoționant și prin intermediul rețelelor de socializare, cuvintele sale fiind răsplătite cu numeroase like-uri din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Azi, Ella împlineste 3 ani!????. 3 ani minunați în care ne-am schimbat fundamental, am devenit mai buni, oferim iubire necondiționată și suntem cei mai fericiți!”, a scris Andreea Bălan pe contul personal de Facebook, postarea sa stârnind o sumedenie de reeacții din partea fanilor.

Tortul pregătit special pentru Ella, fiica Andreei Bălan și a lui George Burcea. Sursa foto: Facebook
Tortul pregătit special pentru Ella, fiica Andreei Bălan și a lui George Burcea. Sursa foto: Facebook

Andreea Bălan și George Burcea, dezvăluiri din povestea lor de dragoste

Chiar dacă au fost mereu discreți când a venit vorba despre intimitatea lor, juratul emisiunii Te cunosc de undeva și soțul său, George Burcea, au hotărât că este momentul să vorbească deschis despre povestea lor de dragoste. Cei doi au rememorat cu emoție momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată, dezvăluind amănunte mai puțin stiute.

Eu fiind student în anul II la facultate şi bărbat fiind, eu am simţit o altă conexiune. Dar peste 1 an am început să vorbim… 7 luni asa. Am schimbat numerele de telefon”, a povestit actorul, completat imediat de partenera sa de viață: „Eu am ştiut ca el este (n.r. alesul inimii). Am păstrat legătura, am vorbit la telefon şi m-a invitat la piesele de teatru în care juca. Şi la un moment dat, când am simţit eu că gata sunt pregătită, am venit la piesa de teatru. Şi de atunci am acționat. Dar nici atunci nu i-am zis: tu ești alesul!”, a spus și Andreea Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×