Elicopter prăbușit în Austria! Trei persoane transportate de urgență la spital

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 18:03
Elicopter prăbușit în Austria! Trei persoane transportate de urgență la spital GALERIE FOTO
Elicopterul prăbușit a fost luat de pe câmp într-o remorcă . Sursa foto - Erwin Scheriau/APA/dpa

Un elicopter s-a prăbușit în Austria! Accidentul aviatic a avut loc  în ultima zi a anului 2019. Conform primelor informații se pare că totul s-a petrecut din cauza unor probleme la motor.

Elicopter prăbușit în Austria!

Aparatul de zbor s-a prăbușit pe un câmp din apropierea aeroportului Punitz-Güssing Airfield din orașul Tobaj. În urma accidentului, pilotul și doi pasageri au fost răniți ușor. Aceștia au fost transportați într-o clinică pentru tratament.

De-a lungul timpului au existat mai multe prăbuşiri ale elicopterelor, unele dintre ele soldate şi cu morţi. Anul acesta şi în România a avut loc un asemenea accident.

Trei persoane transportate de urgență la spital

Se întâmpla în luna mai. Un elicopter a fost găsit prăbuşit lângă localitatea Săpânţa din judeţul Maramureş, iar alături de aparatul de zbor a fost găsit şi cadavrul unui bărbat, cel mai probabil pilotul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Florina Meteş, a declarat pentru News.ro că joi seara a avut loc incidentul aviatic.

„Pe raza comunei Săpânţa a fost înregistrat un incident aviatic. Cazul a fost preluat de căatre procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Urmează să se facă investigaţiile tehnice de specialitate.

A decedat o persoană, bărbat, iar la faţa locului s-a deplasat şi un medic legist pentru examinarea cadavrului. Echipa de cercetare se află la faţa locului”, a declarat Florina Meteş.

Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un elicopter care se foloseşte în agricultură. Anchetatorii vor cerceta şi dacă aparatul avea un plan de zbor.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×